Powered By Blogger

tisdag 10 april 2012

Nerbantad tid i Malmö = inte så mycket dejtande som tänkt

Jag har ju flaggat för en dejt i Malmö nästa fredag, den 20 april. Och jag ska fortfarande dit. Men! Jag måste åka från metropolen redan vid 16-tiden… :o( Så! Ni som har visat intresse för att haka på men inte förrän senare; sorry!!!... Vi får försöka styra upp en ny dejt,som kompensation snart istället… Och vi andra, som bara jag och Fiona eller?... kanske skulle kunna ses vid 12, 13-tiden? Jag ska ner på kursavslutning som börjar vid 10 så jag gissar på att det är över och klart då, vid 12, 13, typ… Ja det var lite internt så här på tisdagskvällen… Skit-tisdagen… som jag INTE ska tjata mer om nu, jag lovar... så Peace out & Kram på er för idag!

9 kommentarer:

  1. Håller med om att det är en skittisdag. Vi raderar den ur våra sinnen NU!

    Hade jättejättegärna hakat på den 20 april, men sonen fyller 5 år den dagen och har planerat in lite kuligheter han och jag på eftermiddagen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Rderat och klart!... :o) Synd och typiskt att det är samma dag men sonen går ju före och vi får försöka styra upp något någon annan dag istället, helst snart. :o) Kram!

      Radera
  2. Så kan det bli. Ses vi på fredag i stället då kanske? Kram

    SvaraRadera
  3. Japp det gör vi, förhoppningsvis… jag ska försöka kolla lite fint idag om mina smitningsmöjligheter vid kl 3 på fredag. Kram!

    SvaraRadera
  4. Busigt! ;) Ev kan vi flytta fram det men blir mindre tid för jag vill gärna ta tåget hem senast 17.12. Kramis!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag ser vad jag kan göra, planerar att jobba som fan nu ikväll och imorgon så då kanske det blir superduperlätt att kunna smita... :o) Kram!

      Radera
  5. Den 20 har jag jobbat natt och har ett par stycken till framför mig annars hade jag gärna hakat på.
    Nu på fredag ska jag däremot till Metropolen på jobbmöte, men efter typ kl 11 är jag fågelfri =)

    SvaraRadera
  6. Typiskt! Med den 20:e och när det gäller nu på fredag, för jag har ju min praktik i Helsingborg... :o( Ska försöka smita vid 3 och fika med Sanna men det blir alltså i Hbg... Vi får höras. Kram!

    SvaraRadera
  7. Men näe!! Så trist. Jag har kundbesök på förmiddagen, så jag kan inte komma loss innan 15 hur gärna jag än skulle vilja:( Men ni får ju försöka ha det kul i alla fall ;) hahhah Klem

    SvaraRadera