Powered By Blogger

onsdag 18 april 2012

Dagens – en invalid som rör ihop saker

Halleluja vilken invalidiserad gnällpensionär jag är idag… Har sådan extrem träningsvärk att jag knappt kan röra mig. Allra värst är det på framsidan av låren vilket gör att jag stapplar fram, rejält bredbent och i slow motion. Vilken syn det måste vara… Fast just nu är det mest hjärnan som går. På full speed. Sitter bland annat och hoppar mellan två mailadresser, med en uppkoppling som stänger ner sig stup i ett… och försöker svara på saker samtidigt som jag jobbar på att få iväg annat viktigt.
Haha… det lät något va, som att jag är värsta upptagna vd´n… Fast känner mig mest som en idiot för jag rör ihop saker å det grövsta… så om ni får något märkligt i er mail så vet ni varför… Eller så meddelar jag här istället; att ni som väntar paket från mig förhoppningsvis inte behöver vänta längre än till imorgon för jag har postat idag. Så nu vet ni…
Och jag måste skutta ut härifrån igen så jag blir klar innan gryningen. Fast en dagensbild hinner jag lämna, trots att den är ganska menlös, så den har ni här:


Hoppas ni har en bra kväll därute! Var rädda om er. Kram, Kärlek & Respekt!

7 kommentarer:

  1. Hej!

    Så fint du har fått till det här inne, och du är kalasfin och inte menlös.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  2. Du är för söt, Tack underbara människa! Kram!

    SvaraRadera
  3. Fick mig ett litet flin såhär på morgonkvisten. Tack för för det. :)

    Ha en fin dag!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Jättefin härinne. Den där mollyblusen önskar jag fanns i min garderob. Älskar patchwork! :) kram!

    SvaraRadera
  5. Nu måste jag fråga - vad heter den här blusen?? Måste ragga tag på en sådan!! Vill ha! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Imprime tunic, powder är jag till i alla fall 90% säker på att den heter. Kom i höstas har jag för mig. Jag hjälper dig att hålla span efter den. Kram!

      Radera