Powered By Blogger

lördag 7 april 2012


Jag älskar kristallkronor och alla ställen som har dessa tingestar måste därför vara bra enligt mig. Och Café Sommersko är bra, inte bara för snyggdekorationerna utan även för supergoda maten...


... som för min del blev tonfisksallad.


Och sedan ut på byn igen. Där uteserveringarna stod tätt, men tomma. För även om solen lyckades mota bort all snö så hängde sig kylan kvar i ett järngrepp. 


Så vi knallade vidare. Med ögonen mest längs husfasaderna:



Men hallå liksom, ett chokladägg för 9.500:- danska kronor... Då ska man ta mig tusan älska påsken över allt annat... eller bara vara onödigt rik. Vilket vi inte är. Så därför shoppades inga blommor heller trots att de ingav hopp om vår och färg och glädje och allt det där. 



Och så vips hade vi hamnat på Oscar, ett böghak som är supernajs på alla sätt...



... och ännu najsare när vi upptäckte att de hade gratis Internet. Och vi kunde blogga... tur det för annars vet man inte i vilken slags svår absinens dagen hade slutat... ;o) 


Och sedan begav jag och veckerdamen oss mot tågstation och halvlång färd mot hem...


... där det för min del blev tågbyte i ett soldränkt Lund. Och där var sagan slut. Lycklig början, lyckligt slut. En påskafton när den är som bäst. Och därmed tackar jag för mig för idag. God natt & Kram!

4 kommentarer:

  1. Jag vill se provning NU!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är mycket här i livet som man vill... Men provning kommer, så fort jag hinner, vilket lutar åt i eftermiddag. Kram!

      Radera
  2. Vilken härlig utflykt ni verkar ha haft. Skönt att bara strunta i påsken och göra något roligare! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är ju inte så mycket för högtidsfirande överhuvudtaget så därför var det perfekt! Kram!

      Radera