Powered By Blogger

lördag 14 april 2012

I kassen fanns: två skilda saker men på samma tema

Tre nyinflyttade saker under samma vecka, helt skilda från varandra i utseende, färg och användningsområde, men ändå faller hela trion in under ett gemensamt tema. Nitar! Som jag är riktigt svag för så det är väl inte helunderligt egentligen. Men med tanke på att jag inte har shoppat något nitbeklätt på hur länge som helst så är det ändå ett lite roligt sammanträffande. Eller skumt...  eller vad man nu väljer att kalla det… 
Jackan såg ni här igår, den svarta med nitar på axlarna. Här har ni det som låg i lilla pappkassen i förra inlägget, den jag lyckolulligt har burit runt på stan idag:



Bälte och liten väska. Ni har sett dem förr, i inlägget som ni kommer till om ni klickar HÄR. Och jag är så glad för dem att jag starkt överväger att återuppliva en barndomsgrej när jag fått något så fint att jag inte ville släppa det ur sikte för ens en sekund; nämligen den att ta med båda tingestarna till sängen och låta dem spendera natten med mig där… Får se hur det blir med det… 

För först blir det matlagning, som idag blir risotto med svamp och massa parmesan, marinerade och grillade quornfiléer och Bellingham rödvin till det. Slurp… när det väl är klart. Hoppas ni har en bra kväll därute. Kärek & Respekt!

19 kommentarer:

  1. Din middag påminner mycket om vår. Fläskytterfilé fyld med mozzarella, torkade tomater från Nice och basilika. Till det risotto, sallad och rödvin. ;) Nu blir det filmmys med mera vin. :p

    Trevlig kväll!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Förutom köttet så lät er middag inte fel alls... Jag älskar soltorkade tomater. Och med mozarella, gott! Får nog bli något sådant här nästa helg. Kram!

      Radera
  2. Mumsisch. Kan du inte teleportera över lite till mig?
    kramar!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Försöker men fattar inte den tekniken så bra... du får komma hit istället... ;o) Mr Makes risotto är to die for. Kram!

      Radera
  3. Vilka fina grejer :) och maten lät ju hur smaskig som helst! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det blev riktigt gott, maken är risottoexpert, skulle kunna leva på hans risotto. Kram!

      Radera
  4. Nu fick jag ny information igen!
    Bellingham vitt har vi haft men visste inte att det fanns i rött.
    Det är coolt med nitar! Men möjligen lite obekvämt att just sova i =) (och 26 blir bra; tar med den lille)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det röda är en av mina favoriter, finns dock inte på flaska på systemet längre, bara i liten box, 1,5 liters box. Perfekt! Då satsar vi på 26. :o) Kram!

      Radera
  5. Coola. På rätt tjej/kille. Jag skulle se löjlig ut. Ser för snäll ut. Men jag har själv märkt det där hur saker som hör ihop liksom kommer i skov. Från att ha varit praktiskt taget non existance så råkar man högst omedvetet (ska jag kanske låta vara osagt) shoppa samma stil i perioder.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hmmm... nu började ju jag tänka på att jag kanske ser just löjlig ut i mina nitar... attans liksom... Fast jag har haft nitar så många gånger tidigare så jag får väl skita i att låtsas om att jag ser tantdum ut nu i så fall... Fast å andra sidan så har jag en idé om att man passar i det man gillar och trivs i... så jag kör nog på den istället... Herregud vilka griller du satte i mitt huvud nu... ;o) Kram!

      Radera
  6. God kväll! Superfint allt du köpt! Och du är snyggare än nånsin! känner igen det där, att sova med något man fick som barn... sov med mina första nya skridskor på mig när jag var liten. Har klämt på ett par riktiga Josannejeans idag.... ett par knallrosa Pleasejeans, som ska bli ännu snyggare efter några tvättar tydligen. Kram Jenny

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... skridskor har jag aldrig sovit med på mig, låter lika jobbigt som när mr Make sov med en cykel en gång. Ja när han var liten, INTE nu... ;o) Å de där knallrosa som kommit nyss är jag supernyfiken på... är det dem eller de lite mer tuggummirosa? Båda ser coola ut, är allt lite sugen på något av de paren... Kram!

      Radera
  7. ...och apropå vin, kan varmt rekommendera Per Morbergs röda vin, från Morberg Collection, Även ACDCs röda Highway to hell! (Beställningsvaror på bolaget) kram igen! Jenny

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla för vintips, precis vad jag behövde, dricker väldigt lite för tillfället men när jag gör det vill jag ju ha riktigt gott, börjar tröttna en smula på mitt Belligham, ska nog satsa på en Morberg i huset till nästa helg! Kram!

      Radera
  8. När jag var liten bodde jag i hyreshus. När jag fick något nytt i klädesväg brukade jag ta det på mig och sätta mig på en bänk på gården och vänta på att någon skulle komma och säga att jag var fin.
    Maja

    SvaraRadera
    Svar
    1. Blev lite rörd av din historia och kan nästan se det framför mig. Känner lite igen känslan, jag växte också upp i ett hyreshus, i ett av de så att säga lite sämre områdena, och jag kommer ihåg hur glad man var om man fått nåt. Det var alla och man var glad för varandras skull också. Kram!

      Radera
  9. De knalligt rosa har jag kollat på, som slits efter några tvättar till de mer tuggummirosa skulle jag tro. Fick förnimmelser av BUGG tuggummi nu! :) kram Jenny

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men vad trist att de slits, det är ju just den nästa lite överdrivet knalliga färgen som gör dem coola. Köpte du dem? I så fall får du gärna plåta nu i nyskick och sedannär de har slitits, OM DU VILL ALLTSÅ. Hade bara varit kul att se skillnaden. Kram!

      Radera
    2. Blev bara en provning av de ascoola rosa jeansen på butik Mysig i Hässleholm, inget köp än, men är duktigt sugen på dem! Kram Jenny

      Radera