Powered By Blogger

onsdag 11 april 2012

I paketet, skäms & Gunnarssonskans briljanta idé

Paketet jag plockade hem från Schenkerombudet idag innehöll det andra klicket från min smått hysteriska ponchoraid på Tradera förra helgen. Den första att anlända var en Odd Molly, som jag visade HÄR. Och denna kom alltså hit idag:


Märkeslös men ack så fin. Ett sådant plagg som gör mig glad. Och det är något som jag märkt har blivit alltmer prio i mitt shoppande, jag dras ohjälpligt till plagg och attiraljer som gör mig glad. Det kan vara för färgernas skull, för ett udda utseende eller ett material som är oslagbart superskönt att ha på sig. Lyckas något uppbringa alla tre ingredienserna så är jag helsåld. Ponchon saknar tyvärr det där med superskönt material, för den är lite hård men kanske gör en sväng i överdrivna mängder sköljmedel susen…
Och på tal om paket, så ber jag tusen gånger om ursäkt till er som väntar paket från mig. För jag hann aldrig få iväg några sådana med postgången idag… :o( Men imorgon, I promise!!!
Och eftersom jag skäms för det så drar jag snabbt iväg in på ett helt annat ämne; det att gogalna Gunnarssonskan har fått en idé om att vi ska åka Ålandsbåt i sommar, ni kommer till hennes inlägg om ni klickar HÄR. Nu jäkla skitskoj hade inte det varit då? Klart vi ska åka båt, eller hur?... Men just nu återstår bara god natt & Kram för idag! Vi ses imorgon om ni har tid och lust!

6 kommentarer:

  1. Åka båt vore ju skoj och då får man ju huvudstaden på köpet typ. =)
    Funderar på om jag och Jay ska träna på tågåkning nån dag för då kunde vi ju göra det till din skitstad. Eller vad tror du?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja absolut! Och så kan ju Jay få träffa Ajax också om han vill... Båda är skitjobiga att ha ensam någon längre stund nämnligen så Ajax får nog räcka... Bara hojta om när du kan och så... Kram!

      Radera
  2. Fabulous poncho! I love the colours.
    Kram,
    Karen XOXO

    SvaraRadera
  3. Jättefin poncho, håller med, blir glad av färgerna och så tänker jag att varför kan jag inte virka/ha tålamod till sånt?

    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Samma här. Jag skulle också vilja/ ha tålamod till att sticka och virka... Shit vad mycket fint man kunde gjort då... Kram!

      Radera