Powered By Blogger

lördag 28 april 2012

En gräsänkas reslystna bekännelser

Här sitter jag i min ensamhet, för andra helgen på raken. Men inte sista… :o( För efter Växjö förra helgen och Norrköping denna så väntar även tatueringsmässor i Köpenhamn, Athen och sedan Finland för mr Make. Joråsåatt… fem veckor på raken som gräsänka… Inte helt kul. Speciellt inte som vi knappt ses i veckorna på grund av helt åtskilda arbetstider… Men! Då får man göra vad man kan för att försöka kompensera utebliven tid tillsammans i efterskott. Tänker vi. Och det förhoppningsvis med en helgresa. Så därför sitter jag nu här i dunklet med en kopp kaffe, mörk choklad och datorn i knäet. Och söker resor som en tok. Till:



Amsterdam. Har varit där två gånger förut och jag verkligen älskar den staden. Vi. För mr Make har också varit med de tidigare gångerna. Älskar den för alla knasiga hus, de trånga gatorna, de roliga second handbutikerna och kanalerna där man kan sitta hur länge som helst och bara titta på folk och alla båtar som far omkring. En stad att bara slappa i. Så det ska vi försöka göra. Ska bara hitta en resa med bra prislapp, ser sådär ut med den saken just nu men skam den som ger sig. Så jag lär nog bli fast här en bra stund. 

Ni som väntar på mailsvar från mig för nog tyvärr vänta en stund till ser det ut som, till imorgon gissar jag… för jag har en massa strul på den fronten, den bara står och mal på sökläge hela tiden, så ni vet… :o( Gonatt & Kram för idag! 

6 kommentarer:

  1. Kan tänka mig att du smälter bra in i fantastiska Amsterdam... tog tåget till Leiden en gång därifrån, och så fint där med. Fast cyklarna var förstås lite läskiga...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... ja de där cyklarna, gäller att titta åt alla håll samtidigt för att slippa bli nerkörd... :o) Kram!

      Radera
  2. Jag tittar också på en weekendresa just nu. Vi kanske skulle prova Amsterdam. Har du någon annan favoritstad också?
    Cecilia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Paris är en helt lovely stad det också. Och Prag, länge sedan jag var där men skulle gärna åka tillbaka dit också. Hoppas ni hittar någon bra resa. Själv vet jag inte hur det blir... :o( Kram!

      Radera
  3. Själv drömmer jag om en solig helg i Prag.
    Har aldrig varit i Amsterdam, men det verkar vara en spännande stad.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Superlänge sedan jag var i Prag men någon gång vill jag tillbaka dit också. Fast Amsterdam slår ju det mesta så därför drömmer jag mig dit den här gången istället. Kram!

      Radera