Powered By Blogger

lördag 21 april 2012

Dagens – hemmalullare som ska prova kaffedoping

Jag måste ha varit betydligt tröttare än vad jag trodde, för jag tänkte bara ta en liten paus mellan hushållsbestyren genom att vila framför tv´n en stund. Tv i sovrummet är något av det bästa som hänt mänskligheten… men det blev inte så mycket glott på den idag, för huvudet hann knappt ens landa på kudden innan jag tvärslocknade. Och vaknade för en stund sedan, nästan fyra timmar senare… Egentligen hatar jag att sova på dagen eftersom jag har så jäkla svårt för att vakna till och därför mest bara lullar runt i en dvala till det är dags att gå och lägga sig igen. 
Men nu är det gjort och det är väl bara att dra igång en balja kaffe i ett försök att dopa mig pigg… För här ska fejjas lite till, det ska lagas mat och vovvenadas, och inte minst, här ska plåtas sälj-Mollysar. Sju stycken ser det ut att bli den här svängen, alla med hyfsat låga prislappar och tänkta att landa här i ett bloppisinlägg  under kvällen. Till dess; en hemmalullardagens i all sin enkelhet:


Önskar er en riktigt bra kväll. Var rädda om er därute. Kram, Kärlek & Respekt!

6 kommentarer:

  1. Ovanligt snygg hemmalullare tycker jag :) Här har du en som gått i pyamas i stort sett hela dagen!
    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Pyjamasdagar är inte fel. Hade jag inte haft hundarna eller inte brytt mig om att lulla mitt i centrala stan i sovstass så hade jag inte heller klätt på mig idag. :o) Kram!

      Radera
  2. Kaffedopning funkar alldeles utmärkt! Skitsnygg hemmalullare tycker jag. Lite annat än hur jag ser ut vid hemmasunkning;) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det funkade faktiskt hyfsat i alla fall. :o) Här kan det sunkas bra mycket värre men försöker undvika att få det på bild, vill ju inte skrämma livet ur folk, för det hade jag garanterat gjort... :o) Kram!

      Radera
  3. Sååå jävla skönt att sova mitt på dan. Men som sagt var. Nattsömnen blir helt förstörd. Älskar din nya bloggdesign. Supercute

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Jag kände för lite nytt och vårigt, ganska nöjd med den själv om man nu får vara det i jante-Sverige... ;o) Kram!

      Radera