Powered By Blogger

söndag 29 april 2012

Dagens – varning för en riktigt ruggig surtant

Hade jag kunnat så hade jag suddat ut den här dagen ur kalendern. En komplett skitdag. Där jag har varit exakt lika surmulen som jag ser ut på min dagensbild:


Känner in en wrap som jag har som en möjlig kandidat till att hamna i ett till salu-inlägg. Har en hel hop av sådana i min Mollyrob just nu… Men jag velar och tvekar och har mig… Hade tänkt ta definitiva beslut idag men har som sagt surat istället… Och okynnesätit. I princip konstant sedan jag vaknade… Choklad framförallt. Så nu har jag ont i magen också… Jäkla smart ju… Haha ni hör ju hur kul jag är. :o) Ska faktiskt ta ett ryck med städningen trots allt, avreagera mig fett på dammråttorna… 
Om det hjälper så kanske vi ses här lite senare under kvällen igen. Då med lite Pleasejeans kanske, för dels så har jag löst storleksdilemmat och dels så har Bettina tre par till salu som kommer att landa här. Peace out för nu i alla fall!  

6 kommentarer:

  1. Vissa dagar är bara skitdagar helt enkelt! Och ibland hjälper choklad ;-)

    Hoppas att du är på bättre humör nu.

    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är väl bara att acceptera skitdagarna också. Vet inte om chokladen hjälpte på mig, så skitsur som jag var men gott var det i alla fall. :o) Kram!

      Radera
  2. Svar
    1. :o) Kommer nog ännu mer från mina garderober också framöver. Är på riktigt rensarhumör... :o) Kram!

      Radera
  3. Har inte varit inne på din blogg på ett tag, ville bara säga att du har gjort så gulligt här :)
    Nu blev du väl liiite glad va...:)

    Ha det gott!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp det blev jag... :o) TackTack! Kram!

      Radera