Powered By Blogger

tisdag 17 april 2012

Fördelen vs nackdelen att ha en hamstrande make

Fördelen: om man får feta cravings efter godis, och då pratar vi i princip vilket snask som helst, så finns det ett helt skåp fullt. Med typ allt. Som till exempel:


Nackdelen: att överdådet gör det stört omöjligt att välja… Kanske ska jag snatta en bit av varje… det lutar åt det nu i alla fall… För av choklad blir man glad. Har jag, psyktanten med det fett uppochneriga dagshumöret precis bestämt. Och mer än så har jag inte att förmedla just för stunden... 
Jo förresten, jag har lite bloppisplagg kvar till salu, och nu har alla reaprislapp, så ni vet… :o) Ni kommer dit om ni klickar HÄR. Hejhopp, god natt & Kram för idag!

8 kommentarer:

  1. Hej!
    Hur har du lyckats att gå ner så bra i vikt men så mycket gott hemma??? Det hade jag aldrig klarat!!!
    Emma

    SvaraRadera
    Svar
    1. Blunda hårt har varit min metod. Plus att jag är så van vid det där skåpet att jag liksom inte ser det längre. Jag förutom ibland då, som nu... :o) Kram!

      Radera
  2. Stort utbud får jag säga; här finns typ... inget. =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Han har en kund som överöser honom med sådana här livsfarliga choklad... En dum kund alltså... ;o) Kram!

      Radera
  3. Oh My god! Chokladhimmelen finns hos er alltså? Tur att det inte är jag som bor där. Hade varit ännu fläskigare då.......Kram!

    SvaraRadera
  4. Ja fy satan vad man får blunda/ röra sig så fort så man inte hinner rycka något när man går förbi det där förbenade skåpet. Där det finns mycket!!! mer, i form av nötter, lakrits, smågodis, kakor... Tortyr ibland... :o) Kram!

    SvaraRadera