Powered By Blogger

tisdag 10 april 2012

Dagens – som aldrig lyckades få till ett samarbete

Nix, det ville sig aldrig... Den här dagen har tydligen tvärbestämt sig för att inte samarbeta med mig. Alls! Inte på någon punkt. Panik och stress och hets och jäkt, fortfarande. Men! Å andra sidan kanske inte det är mer än rättvist liksom, med tanke på hur länge jag har gått hemma och arbetslösdrönat… :o) I alla fall så kan man ju inte försumma att ta en dagensbild för det, så här kommer den:

   
Haha… jag ser ju till och med ut som tant Stresspanik… Och det i en omatchad stass. Vilket jag inte såg förrän nu, när jag tittade på bilden… Jaja, jag åkte ju inte fast i modepoliskontrollen i alla fall… Artworksilken, eller vad den heter åkte på för att kännas in. Jag var helt på det klara med att jag skulle sälja den, men mr Make sa bestämt och blankt nej, därav inkänningen. Och! Det lutar åt att den trots allt får stanna, siden är ju lovely om inget annat… Gör ni också så; tar på för att känna in? Nu kallar verkligheten igen… See you. Take care & Peace out!

6 kommentarer:

  1. Jadå - här åket kläderna ut och in ur garderoben och på och av från säljinlägg :D Nu börjag jag i alla fall bli klar över vad som ska säljas i morgon.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... ja sådär håller jag också på, som en galning, ut och in, ut och in, så sjukt velig... :o) Spännande med säljinlägg, eller inte egentligen eftersom jag är pank... :o) Kram!

      Radera
  2. Svar
    1. Ja det är ju det! Vilket jag dumt nog glömmer av ibland... men snart har jag ju en till sötis i det materialet... ;o) Kram!

      Radera
  3. Fy fan för stress och panik. Akta dig! Siden är finfina grejor:) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jävla skit, och jag är ganska kass på att ta det nu för tiden, får totala blackouter och fixar inte att göra nåt emellanåt... :o( Men lever på hoppet att det går över, antingen stressen eller blackouterna... :o) Kram!

      Radera