Powered By Blogger

fredag 27 april 2012

Här kommer länken, med en uppgift till er

Här kommer den, länken till e-tidningen som jag har tjatat ganska rejält om här hela dagen. Strax… för först skulle jag vilja be er om en sak en uppgift när, och om ni nu får för er att spana in tidningen… jag skulle väldans gärna vilja ha lite kommentarer om vad ni tycker… och så skulle jag ännu mer vilja veta vad ni skulle vilja läsa om i nästa nummer… Nu vet jag att de flesta av er inte bor i samma by som mig men om ni tänker till er egen stad, eller rent generellt… Känns det okej?... Då kommer länken, bara att klicka HÄR.
Och så kan jag inte låta bli att kasta in en bild från när jag och C i trötthetens grepp satt och flyttade runt runt på Anna-Lena Brundin, det jag skrev om HÄR.


Fullständigt menlös bild, jag vet, säger er inte ett skit.., men mig en hel massa eftersom vi tampades in till sista sekund med den förbenade ettan… Ångest! Och kul... Och detta får bli mina sista ord för idag. Sängen kallar på denna megadödströtta tant så jag tänker lyssna på den. Så god natt & Kram för idag!

12 kommentarer:

  1. Riktigt bra tycker jag! Och du har ju för sjutton skrivit halva tidningen själv!
    Och det påminner rätt mycket om en tidning som vi får emellanåt från Marieberg shoppingcentrum. Gillar när det är en blandning med lite artiklar, lite tips och sånt där. Jag personligen är stensvag för fina matbilder:)
    Riktigt skitbra jobbat stumpan och får du inte jobb efter det här så är arbetsgivarna dumma i hövvet! Kram

    SvaraRadera
  2. Bilden på dig är ju bara så cool! Och riktigt bra tidning! GRATTIS till er!

    SvaraRadera
  3. Det är riktig bra, du är verkligen duktig. Som Linda skriver, det är ju halva tidningen. Nu måste bara drömarbetsgivaren dyka upp.
    KRam

    SvaraRadera
  4. Herregud, vad du har jobbat - och gjort det hur bra som
    helst! Om du inte får jobb nu så vet jag inte vad..?!

    Kram Camilla

    SvaraRadera
  5. Mycket SNYGG tidning säger jag som också tidigare i mitt liv jobbat med att göra tidningar, men inom Försvarsmakten;) Du är superduktig!=)

    Kramar
    Adela

    SvaraRadera
  6. Topp!! Du är ju en fena på det här!

    KRAMAR

    SvaraRadera
  7. Hej! Här kommer jag med måtten! Ärmhåla till ärmhåla 43cm. Vi sömmen under bysten 36cm. Och du är inte alls besvärlig :) Kramar

    SvaraRadera
  8. Snygg tidning med en bra blandning av innehåll. Vilket arbete! Jag förstår att ni haft kul när ni har producerat den.
    Nästa nummer? Kommer den innan sommaren och med fokus på semestermånaderna? Om ja, så lyft gärna fram caféer och uteserveringar. Intervjuer med lokala "kändisar" inom de verksamheterna är alltid kul att läsa om. Man vill gärna känna eller känna till någon i tidningen. Någon artikel om skor, kanske med inriktning snygga i kombination med bekväma sightseeing-skor, du vet vad jag menar.
    Berätta hur det går :-)
    Kram!

    SvaraRadera
  9. Toppen fin insats! Du har verkligen bidragit! Tycker också du kan lyfta fram lite kombossa mellan olika butiker/märken, lyfta fram en lokal kändis/profil, kanske en make-over (sånt älskar jag).
    KRAM!!
    P.S. De MÅSTE bara ge dig ett jobb efter detta, makalöst snyggt jobbat snygging.

    SvaraRadera
  10. Riktigt, riktigt bra!! Vilket arbete du lagt ner..var o varannan artikel har ju du plitat ner! Väldigt roligt att få se! Skrivet otroligt bra! Informativt, intressant o man (jag) blir nyfiken. Känslan är "jag vill veta mer" om denna fina stad du beskriver!
    Jösses..förstår Mr Make är stolt över sin begåvade fru!
    Ha en skön helg o njut av din välförtjänta ledighet!!
    KRAM

    SvaraRadera
  11. Tack! Tack som fan! Ni är bäst! Kram!

    SvaraRadera
  12. Och nu har jag också hunnit kolla. =)
    Min spontana reaktion är:
    Hur skulle den tidningen blivit till om du inte fått den praktikplatsen?
    Bra jobbat!

    SvaraRadera