Powered By Blogger

söndag 8 april 2012

Dagens – när något bra gör en ledsen

Jodå, visst är det sol här, men så attans megakallt att man ändå drar sig för att vara ute någon längre stund. Inte ens hundarna kände för någon långvovvenad så det fick bli en kortare variant på utflykt än vi tänkt. Min stass idag är den här:       

Vad skumt suddigt det blev på bilden, kanske ska putsa till kameralinsen på mobilen… Men om man bortser från det så är det här rubriken kommer in i sammanhanget – när något bra gör en ledsen. För det är ju klart bra att jag har lyckats gå ner i vikt somjag så hett önskade. Men! Så jäkla ledsamt när riktiga überfavoriter har blivit för stora och inte sitter fint. Som med änglatunikan här… Någon som råkar har en 2:a och vill swappa den mot min i storlek 3 så hojta! 


Just swappfrågor lär nog dyka upp här i parti och minut snart, för det är en del plagg som skulle behöva förminskas…:o( Var rädda om er. Kärlek & Respekt! 

7 kommentarer:

  1. Känner till känslan :( även om det är :) ..väldigt tveeggat det där.

    KRAMAR

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag tänker faktiskt ofta på dig med det där att plagg bli för stora... fatgtar vilket helsike du måste ha... Tveeggat absolut! :o) Kram!

      Radera
  2. Säger som Bina. man vet inte om man ska skratta eller gråta. Men jag har valt att enbart se det på det ljusa sättet. Sälj det som är för stort och köp något annat som är rätt storlek. Jag kan inte med att köpa samma i mindre storlek för då känner jag mig större än jag är så då får det bli något nytt istället. Annars är ju swappa perfekt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag har ju fått börja swappa uppåt i stället :/ Tyvärr har jag ingen anglais (längre)... Hopps du hitar någon att swappa med. Du är så fin i den. Kram

      Radera
    2. Anna: ja det kanske du har rätt i, att man ska satsa på helt andra plagg istället... hmmm... värt att klura över. Tack! Och Kram!

      Odd me: inte kul! :o( Kom på att om du kommer på något annat du gärna vill swappa så är det bara att hojta. Jag lägger nog in ett swappinlägg snart också. Kram!

      Radera
  3. Tråkigt när kläderna inte passar längre, men herregud så duktig du har varit! Så var stolt över det, och förhoppningsvis hittar du favvisarna i nya storlekar!

    Kramar från mig

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det känns lite jantefel men jag är faktiskt stolt... ;o) Och hittar jag inte de favvisarna igen så hittar jag kanske andra, tänker jag... :o) Kram!

      Radera