Powered By Blogger

tisdag 24 april 2012

Dagens lunchrast i bilder - ett par månader försent


Mitt senaste huvudbry är ju att hitta schyssta träningskläder så jag slipper bli "hon i den alltid lika svettstinkande stassen". Så därför vigde jag huvudparten av luchrasten åt det idag. Marscherade till Stadium som jag har blivit tipsad om av flera stycken av er.
Problemet är bara att jag kom ett par månader för sent. För det är i början av året som det går att shoppa toppar och linnen a la träning. Då hängs de på galgar i butiken. Men! När dessa är uppshoppade så får man liksom skita i att börja träna. Till det vankas höst och årets andra och sista sändning kommer in. Trams tänkte jag, men blev glad igen då jag i alla fall lyckades hitta en top som passade, den här:




Knatade in på HM också, i hopp om att de plötsligt skulle ha hittat en massa läckra träningstrasor i min size som de kastat ut i butiken... men icke... Mer än ett par grå byxor, likadana som de jag har i svart och som jag egentligen ratat då färgen är lite sisådär. Fast i brist på annat blev de ändå utlösta och ligger nu i en kasse sidan om mig... man tagen vad man haver liksom...
Så i en liten vindpust av hopplöshet satte jag mig sedan här och filosoferade en stund (eller rökte en ciggarett kan man också kalla det om man vill...) Innan det var dags att knalla in och käka den asiatiska räkmackan jag ryckte med mig från Espresso house och som just precis nu utgör min lunch.
Peace out för nu!



- Posted using BlogPress from iPhone

14 kommentarer:

  1. Som skrivits här tidigare så tycker även jag att du var mycket finare med mer hull på dig! Du såg friskare ut då!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då är väl du en av dom som ska skicka en bild till Josanne som hon uppmanade om. Att få chansen att visa hur en frisk person ska se ut måste ju vara toppen!!!
      Och ärligt talat, hur mår man i sitt inre om man måste sitta anonymt och slänga sån här skit på en person man inte känner?
      En liten reflektion bara.......

      Radera
    2. Tröttsamt! Och friskare... tillåt mig asgarva... ska visa bilder i ett inlägg senare så får vi se vad fan du kallar friskt... :o)

      Megakram till Linda! :o)

      Radera
  2. Det slog mig just när jag läste ditt inlägg.. Har inte Elloe en massa hyfsat snygga o prisvärda träningskläder??! Dessutom är dom ju duktiga på massa erbjudanden o rabatter! Kan ju vara värt o kolla i allafall..
    Mackan såg ju god ut!
    Kram kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen tack! Där fanns ju en hel del, 2 toppar som skulle funnits på Stadium men som var slut och som jag spanat på. Strulade dock när jag skulle beställa men får försöka igen... TackTack! Kram!

      Radera
  3. Ellos skulle det såklart vara..
    Kram

    SvaraRadera
  4. Vad god din macka ser ut! Och jag säger som Anneli, kolla Ellos för sjutton! Där har jag handlat en del träningskläder förut.
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det fanns en massa där. Tack! Och mackan var megagod! Kram!

      Radera
  5. Det är så trist det där med säsongstänket; tränar gör man väl året om - om man gör det.
    Håller med Linda mackan ser jättegod ut (fast jag inte ens äter bröd)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja lite knasigt tänk, inte konstigt de inte får sålt nåt nu när de inte har nåt att sälja... ;o) Kram!

      Radera
  6. Hej snygging:) Du kan väl träna i vad som och ändå se fab ut. Det lilla jag har är inhandlat just på de butiker du varit i, alltså är jag inte till någon större hjälp

    KRAMAR

    SvaraRadera
    Svar
    1. fast eftersom jag inte har nåt vad som (här går Mollysar bort, till och med för mig... ;o)) så tänker jag att jag lika bra kan köpa bra träningskläder än linnen som blir sunkiga mycket snabbare. Kram!

      Radera
  7. Har du kollat sportamore?? Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä det har jag glömt, trots att jag fått tips om det tidigare... pinsamt... får åtgärdas. Tack! Kram!

      Radera