Powered By Blogger

lördag 7 april 2012

Dagens - som mest bara svamlar från ett tåg

Att skiljas är att dö en liten smula. Det skulle ju kännas lite väl högtravande att skriva så, därför gör jag inte det. Men efter en fin heldag med en vacker vän är det ändå lite sorgligt när vägarna delar sig igen. Åt varsitt håll till varsitt liv, men inte för alltid. Och jag kan ännu en gång inte låta bli att förundras över hur fantastiskt Mollylandia är... Vad tangentknappningar ensam hemma på kammaren har dragit med sig av underbara vänner.
Fast det vet ni ju redan. Så jag ska inte tjata mer om det, trots mitt uttråkade tillstånd på mjölktåget. Nyss Dösjebro. Nu Häljarp. Platser som troligast inte finns mer än på tågkartan, och det för att lokförarna ville ha lite stopp för rökpauser... ;-) Vill ni se min dagens när jag ändå är i terrortagen? I så fall kommer den här:


Inviger som synes Tallchiefen. Drog i den som en galning i morse och fick den faktiskt att bli lite längre. Och det utan att slita sönder den, inte illa gjort av sabotören mig. Bild tagen i Odd Mollybutiken, där det blev en provning minsann :-) Så fortsättning följer... Kram så länge! Ha en riktigt bra kväll. Och Take care!

- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

  1. Visst är det häftigt med mollywood, vem hade trott det?! Ha en härlig kväll också!
    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä vem hade trott det... jag tänkte inte ens tanken när jag drog igång min blogg, helt ofattbart underbart! :o) Kram!

      Radera
  2. It is wonderful that the Molly blogs have brought so many incredible women together. I can understand your sadness on the way home from a fun day with Lingonberrie.
    Stor Kram from an envious Molly lover across the ocean,
    Karen XOXO

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är lika konstigt som underbart. Konstigt med tanke på hur sällan man träffar människor som visar sig vara riktiga vänner irl... Aldrig. Kram!

      Radera
  3. Jag håller med dig - det är helt underbar vilka härliga kontakter det här bloggande fört med sig. Du är ju en av dem :)
    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad söt du är! TackTack! Och absolut detsamma!!! Kram!

      Radera