Powered By Blogger

fredag 27 april 2012

Dagens – som har hanterat 1800 tidningar



Denna favoritstass i lagom neutral färgmässig tappning var den som åkte på idag. Inför min lilla presentation. Kläder jag trivs i, den enda punkt jag lyckades följa av de kanontips ni gav... Sorry... Och inför fortsättning och resten av dagen, som har gått hard core i tidningsdistributionens tecken. Ett race som tog sin början här:



På tryckeriet. Där jag och C plockade upp 1800 tidningar! Som vi sedan har roat oss med att kasta ut på hotell, i butiker och hos turistbyrån. Det är egentligen ganska sjukt, för jag som har varit med och gjort hundratals tidningar i mitt liv kände först verkligen pirr och förväntan och nu när jag hållit den i handen lite lycka och stolthet.
Kanske för att jag aldrig trodde att ag någonsin skulle få se en tidning med mitt namn i igen… Fast! Det kan ju tvärvända när jag börjar läsa igenom artiklarna jag skrivit… Kanske, kanske inte… För eftersom jag har varit med på så många fler hörn än bara de journalistiska så tror jag glädjen blir svår att sudda ut helt även om texterna är så skitkass som jag befarar… Hade ju värsta megaångesten när jag skulle börja skriva dem, om ni kommer ihåg… Läser dem i helgen så får vi väl se…
Jag vet att jag lovade er länken till e-tidningen. Och den kommer, jag lovar… så fort jag har lyckats forcera mig in i mailen där den finns… Vilket jag alltså inte kan just nu :o( Så jag tar en bloggenad under tiden. See you! Kärlek & Respekt!

4 kommentarer:

  1. Vad spännande. Jag känner på mig att det kommer att bli bra:)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Supergrattis! Vad du har jobbat med detta? Ha nu en go kväll och vi hörs i morgon.
    kramar!

    SvaraRadera
  3. Grattis! Super härligt att höra din glädje och trivsel! Go helg önskar jag dig! Kraaaam

    SvaraRadera