Powered By Blogger

fredag 4 februari 2011

Dagens – två premiärer på promenadstråket

En kombination mellan vovvenad, pakethämtning, matshopping och snack med lite bekantingar vi sprang på längs det promenadstråket. Det är precis så spännande min dag har varit.
Nä, nu ljög jag lite, för det har förekommit städning, disk och lite tvätt också.

Låter jag butter? Det är jag faktiskt inte, för jag tycker att det är schysst att få fint och helt okej att fixa saker utanför hemmets väggar. Synd det ska vara så förbenat kallt, grått och idiotblåsigt bara. Framförallt när man ska knäppa upp jackan för att kunna föreviga dagens stass, som tillika bjuder på två premiärer:



















Rock-a-fellow silk slip dress, vintage powder som ni redan vet att jag fick hem igår. Och japp, ni ser rätt, det är ta mig tusan Sweet-brier blouse, lite rose... Som jag har tjatat om här likt en papegoja på repeat, provat tre gånger i lika många butiker och klassat skyhögt på önskelistan. Nu är den äntligen min. Det tack vare min största (och enda) sponsor; mr "stentrött på tragglet" Make.

Som jag som någonslags fjäskig kompensation håller på att laga mat till just nu. Vilket betyder grillspett på fisk, pommes, tzatsiki, hollandaisesås, whiskeyflamberade champinjoner, andra grönsaker och lite så där. Egentligen överkurs för mig, men för en Molly kan jag svänga ihop vad som helst... ;o)

Ha en bra kväll, var rädda om er själva och varandra och kram från mig för idag!

8 kommentarer:

  1. Snyyygt! Blir alltid så fashinerad av att du kan få alla outfits att se sååå himla coola ut! Fantastiskt! Och den där maten skulle jag inte tacka nej till, lät supergott. Lägg gärna ut receptet :-)
    Ha en trevlig kväll
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  2. Dendär rosa skönheten finns i min lá garderob åxå ;-)
    Ha en go & mysig kväll å helg ♥

    SvaraRadera
  3. Åhhh, den är så fin. Fjäska på nu i köket och även senare ikväll :) Haa-haa! Kram!

    SvaraRadera
  4. Åååå Sweetbrier föll jag oxå för i rosa... Så dumt bara att jag inte vågat ha den än, väntar alltid på ett speciellt tillfälle när jag köper Mollysar. Tycker de är så dyra att jag vill spara på dem men det är ju dumt egentligen för då kommer de inte till användning. Tänker ni andra oxå så om ett plagg, att det egentligen blir billigare (och därmed en bättre investering...) om man har det många gånger? Tror det blir premiär för min i helgen!
    Kram och trevlig kväll!

    SvaraRadera
  5. Ooooo vad snyggt, både Rock a fellow och Sweet briar! Fjäska på för i helskotta, det förtjänar han:) Kram!

    SvaraRadera
  6. Jeanette: tacktack vännen! Kram!

    Viwi: tacktack, säger jag lite generet efetrsom jag inte tycker att jag ser det minsta cool ut... :o) Tyvärr har jag inget recept efetrsom jag hittade på efetrhand och nu knappt har koll på vad jag gjorde. Smart as always... :o) Kram!

    Johanssonskan: så du slog till på den du också. Gott mos! :o) Kram!

    L8: haha... det fick räcka med fjäsk i köket för igår, kan ju inte helt skämma bort honom hur som helst... :o) Kram!

    Tina: sådär kan jag också vara, sparar vissa plagg för de känns lite för fina. Men jag har börjat ändra mig för det är ju ännu tråkigare att de bara hänger oanvända när man tycker att de är fina. Och jag tycker att det kan vara kul att känna sig lite extrafin en helt vanlig dag sådär. Det piggar liksom upp den gråmulna vardagen. :o) Så jag tycker helt klart att du ska inviga din nu i helgen! Jag tänker inte att det blir billigare om man använder det mycket men det ligger ju onekligen något i det när man tänker efter. :o) Kram!

    Linda: haha... ja jag har börjat bli bra på det här med fjäsk nu tror jag. Syns i min Mollyrob om inget annat. :o) Kram!

    Äppelträdet: ja det blev riktigt smaskigt, trots att jag egentligen hade så mycket koll på vad jag gjorde. :o) Kram!

    SvaraRadera