Powered By Blogger

fredag 18 februari 2011

På djursjukhus, troligast dåliga besked & lite dagens

Ja som ni ser på rubriken så har vi varit på Djursjukhuset idag. Där vi har spenderat eftermiddagen och fram till nu med vår sjuka Bosse Gunnarsson katt, som har blivit en massa sämre igen.
Och där han har blivit utsatt för diverse undersökningar, ett gäng blodprover, röntgen, ultraljud och däremellan liggandes på en brits med dropp. Självklart med den finaste huvudkudde en katt kan ha, Odd Mollys sleevewarmers.



















I bästa fall kan det vara sköldkörteln han har fel på, vilket är behandlingsbart. Det värsta, och tyvärr det allra troligaste scenariot är att han har en tumör i levern med metastaser i lungorna. Vilket gör att veterinären menade på att han kan dö av sig självt vilken dag som helst...

Ett jävligt tungt besked men samtidigt känns det så mycket bättre att veta att vi i så fall har kollat allt och gjort vad vi har kunnat liksom. Om det är sköldkörteln får vi veta senast på onsdag, om inte så återstår inte så många alternativ...



















Han fick följa med hem igen, och där ser ni även en smula av min dagens. Vi pratade om att lägga in honom men vare sig vi eller veterinären, som var helt underbart bra, tyckte att vi skulle göra det eftersom risken då skulle vara stor att vi aldrig får hem honom igen.
Och det pallade vi bara inte. För om han nu är så illa däran så vill vi hellre att han ska dö hemma hos sin familj än ensam på ett sjukhus.

Och det jag och mr Make gör just nu är att ställa in oss på att mr Bosse kanske snart inte finns hos oss längre...
Fast för att inte bara sitta och deppa ihjäl mig denna kväll så ska jag försöka att lägga ut andra delen av min provning från igår också. Så vi ses sen. Kram!

26 kommentarer:

  1. Så otroligt tråkigt.
    Ni har ju gjort allt som går nu...
    vet inte vad jag ska säga mer än att jag tänker på Bosse Katt och er.

    Stora kramen i vänskapsfamnen!

    SvaraRadera
  2. Så ledsamt :( Vet hur det känns, vår katt Einar som också var väldigt gammal var vi tvungna att hjälpa bort från jordelivet förra våren. Men er Bosse är omringad av kärlek det märks och då har han det gott.
    kram

    SvaraRadera
  3. Sorgligt... är det sköldkörteln (hoppas!) kan Bosse bli bra. Jag var också typ i hans skick då jag fick diagnosen men mår bra nu. Håller tummarna! Stackars er... Kram!

    SvaraRadera
  4. Hej!

    Det är så hjärtinnerligt svårt när ett älskat djur inte far väl. Tänker på er och Herr Bosse katt.
    Kramar från Eva och Otto

    SvaraRadera
  5. Finns liksom inget jag kan säga för att trösta er mer än att jag tänker på er och lider med er.....Stackars Bosse<3 Kram

    SvaraRadera
  6. ler tummarna för lille Bosse=( Stackars liten hoppas han repar sig....KRAM!

    SvaraRadera
  7. Åååå, hoppas, hoppas att det går bra! Min kisse fick gå bort ensam på ett djursjukhus för att vi inte insett hur sjuk han var och jag önskar inte ens min värsta ovän det samtalet man fick mitt i natten när han gått bort.
    Skickar 1000 miljoner styrkekramar till er och hoppas hoppas!!

    /Vivvi

    SvaraRadera
  8. Lille katt:( har inget mer att säga än att jag hoppas att ni får en mysig,fin tid, den tiden som ni har kvar tillsammans. Har i princip alltid haft katt, och vet hur det är att möta det som kommer när de blir gamla och kryckiga.

    Stor kram
    //K

    SvaraRadera
  9. Så svårt det är med djuren som man haft intill sig under så lång tid är på väg. Tänker på Er och på Bosse./K

    SvaraRadera
  10. Tänker på er alla tre och skickar kramar.....
    /Tina

    SvaraRadera
  11. Lilla kissen... Stor kram till er!

    SvaraRadera
  12. Klokt av er ta hem Bosse så ni kan vara tillsammans!! Njut av honom så mycket ni kan..
    KRAM

    SvaraRadera
  13. Nu har ni gjort det bästa ni kunnat göra. Varit på ett av landets bästa djursjukhus och nu tagit hem honom där han trivs bäst. Tänker på er. kram

    SvaraRadera
  14. Vad ledsamt! Ta vara på tiden ni har tillsammans.
    Kram

    SvaraRadera
  15. Skickar en stor varm kram!!!

    Lotta

    SvaraRadera
  16. Ja ni har verkligen gjort allt ni kan, skönt att få vara med honom nu iallafall. Tänker på er!!!
    Kram

    SvaraRadera
  17. Å Josanne, jag förstår att det är jobbigt...skitjobbigt när djuren är sjuka. Hoppas, hoppas han kan bli frisk! Ni gör ju vad ni kan för honom...Många, många kramar till er♥

    Adela

    SvaraRadera
  18. TACKTACK underbaraste ni!!! Jag är helt överväldigad av ert stöd och ni ska veta att det betyder extremt mycket för mig! Hoppas att jag får en chans att göra detsamma för er! Fy fan vad ni är bäst!!! Mängder med kramar!!!

    SvaraRadera
  19. Vackraste lilla kissen. Sitter här och gråter. Men ni har gjort allt ni kan och trots att jag förstår hur fruktansvärt svårt det är så är det kanske ändå en tröst att veta att ni just gjort allt. Kram Mia

    SvaraRadera
  20. Älskade kisse! Han är så vacker att man dånar!
    Och ni är så fina med honom! kram

    SvaraRadera
  21. Stor kram och tankar till er o Bosse Katt. Han har det bäst. kram /Anneli

    SvaraRadera
  22. Åh vad tråkigt! Ja 17 år är lång tid tillsammans så det är naturligt att det känns svårt.
    Såklart han skulle med hem och det finns superbra veterinärer på mitt gamla jobb. Skulle det värsta hända så kan du vara stolt över att Bosse katt fick många fina år hos dig som älskad katt istället för att vara en ledsen, arg katt som troligen inte funnits så länge.
    Kram!

    SvaraRadera
  23. Fy så jobbigt. Det är tungt när de små liven blir sjuka, tänker på er!

    SvaraRadera