Powered By Blogger

måndag 22 augusti 2011

Mer höst har kommit in och 25% på pre-fall…

… hos Country-dreams just nu. Tjolahopp här går det i en rasande fart. Nästan lite för snabbt tycker jag… Vad tycker ni? Sugna på ännu mer nytt och rea redan eller vill ni som mig gärna få en chans att använda och njuta av det som redan finns i garderoben?
Säger jag nu, men jag trillar väl dit snabbt som attans i alla fall… :o) Den här…


… finns redan i min Mollyrob. Änglatunikan - ett av mina absolut bästa köp. Ever! Nu till 25% hos Country-dreams för den som kommer i en storlek 1. Kram på er!

9 kommentarer:

  1. Vilken tur att jag bestämt mig för lillsyster istället och hittat den:)Den är väldigt vacker den här tunikan så någon kan bli väldans glad

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Jag får nog njuta av det jag har först och jag har ju redan spanat in mina "projekt" =)

    SvaraRadera
  3. Fengxumamma: en lillasyster är heller aldrig fel :o) Kram!

    Helen: projekt är roligare än att jaga bara för jagandets skull, som jag kan göra bara för att jag är uttråkad… :o) Kram!

    SvaraRadera
  4. Hej!

    Jag ska njuta har jag bestämt mig för och jag fick just hem min panchoponcho eller vad den nu heter och blev tokkär och lyrisk, den är ett riktigt Evaplagg, tycker jag i alla fall.
    Men snyggLinda frestade hårt igår med Drop needle top.
    Nu väntar date med städattiraljerna.
    kramar från Eva Solid

    SvaraRadera
  5. Vilken tur att jag är för fet för en 1:a då;) Ringer dig en pling i kväll eller morgon. Lite strategi-uppläggning vettu! 4 dagar kvar.....Kram!

    SvaraRadera
  6. Eva: den där panchoponcho ser ju bara så underbart supermysig ut så jag fattar att du är nöjd med den. Har inte vågat leta efter den själv för då vet man ju hur det går… klick klick innan hjärnan hinner med… ;o) Jag dejtar också städattiraljerna idag. Inte så kul men sååå skönt när det är över. :o) Kram till dig och mr O!

    Frösötös: haha… jag med… vilket fick mig att komma på att jag ska bege mig in på Interbanken ju… :o) Kram!

    Linda: haha… ja ibland har det sina fördelar att inte ha barnstorlekar, jag vet själv! Saker jag suktar efter som bara finns i 0 och 1… :o) Plinga när du har tid och lust. Kram!

    SvaraRadera
  7. Lite otur... köpte blus för fullt pris på Country-Dreams förra veckan... :-(

    SvaraRadera
  8. L8: been there, done that... och är fortfarande sur i vissa fall... tjurig kärring... Absolut... ;o)
    Ses snart! Längtar!... Kram!

    SvaraRadera