Powered By Blogger

tisdag 2 augusti 2011

Två tips blev tre köp & ingen festival för mig

Dagens mameluckjakt slutade i köp. Var först på Lindex. Hittade inga där. Gick till Twilfit, där det skulle finnas fläsklårsskydd i siden, som snällingarna Frösötös och Karolina tipsade om när jag kastade ut mitt efterlysningsinlägg igår. Och japp, det fanns det. Dock bara XL och S kvar. Så jag chansade på S och de passade... :o)

De går till halva låret och är supermjuka. De är i stickat siden, som enligt en skylt i butiken ska vara svalkande i sommarvärme och värmande på vintern. Nu kan jag ju inte utvärdera om det stämmer eftersom jag inte har använt dem än, men det låter ju klart lovande och därför passar jag tipset vidare. Jag köpte dem både i svart och vitt, som var de färger som fanns.

Vilket betyder två köp. Men jag kunde inte låta bli att nalla lite mer ur plånboken. Och det till förmån för ett köp som kom av ännu ett tips, inom en helt annan sfär...



















… om boken Shantaram av Gregory David Roberts som sötisen Odd me håller på att läsa och som hon gjorde mig grymt intresserad av eftersom den utspelar sig till stor del i Indien. Landet jag aldrig har varit i, förutom en mellanlandning i Bombay på väg till Thailand under Gulfkriget 91. Fast det är en annan historia…

Nu hoppas jag få uppleva Goa. I november. Och därav min nuvarande obession för Indien. Och därav boken. Som jag har all tid i världen att läsa den här veckan… för det blir ingen hårdrockskryddad deutchlandfestival för mig i år.

Jag tänker inte gå närmre in på mina magsmärtor eftersom jag inte tror att ni är så intresserade… men jag kan avslöja så mycket som att en redan jävligt aj-ig mage, i kombination med fetaste mensvärken, INTE känner för tätliv resten av veckan. Så jag stannar hemma, vilket i sin tur betyder att ni kommer ha mig hängades här. Sorry för det…
Men just nu, och idag, tackar jag i alla fall för mig med en Kram och ett God natt!

10 kommentarer:

  1. Bra tips! Du måste återkomma med vad du tyckte om Shantaram. Jag kom aldrig in i den och gav upp men förstår att jag är ensam om att inte gilla den. Kanske skulle ge den en ny chans?

    KRAM

    SvaraRadera
  2. Jobbigt med onda magar... Hoppas det blir bättre snart, skickar lite helande kärlek... :-)
    Jag har oxå såna från Twilfit, mycket använda dock enbart som köldskydd på vintern/ hösten än så länge men ska nog 17 få mer användning för dem nu. Tanken hade inte ens slagit mig, så bra man läser bloggar då och kan låta andra sköta tänket!!! :-D
    Kram/Tina

    SvaraRadera
  3. Bra köp - du kommer att älska dem :) Vilket skit med magen - trist att du inte kan åka men vi har dig gärna hängandes här!
    Stor tröstkram

    SvaraRadera
  4. De där mameluckerna får jag kolla upp! Hoppas du gillar boken! Den är ju självbiografisk och han är/var väl inte guds bästa barn precis. Älskar att den är så tjock! Massa skön läsning :) Han berättar att Indierna har ett nick system, de vickar på huvudet på olika sätt och han beskriver det så målande hur han själv, som bodde tillsammans med indier i slummen, försökte sig på detta kommunikationssätt för att passa in. Så roligt beskrivet att jag höll på att skratta ihjäl mig! Jobbigt med magen och tråkigt med festivalen :( Kramar

    SvaraRadera
  5. Jag har oxå läst boken och säger Dr molly att jag hade svårt att "komma in i den" lite seg stundtals men jag kanske oxå ska ge den en "andra chans" ;-) Kram vännen och krya på dig!

    SvaraRadera
  6. Jag älskade shantaram! Och jag är grymt sugen på de där benkläderna.

    Magontet är jag inte sugen på och hoppas att du slipper snarast!

    Kram

    SvaraRadera
  7. Älskar de där mameluckerna från Twilfit, det stämmer verkligen att de svalkar i sommarvärmen! Jag har både vita och svarta.
    Det känns härligt att höra att fler går runt och ser ut som gamla damer under Odd Molly klänningarna haha:)
    Kram/C.

    SvaraRadera
  8. Bra tips med byxorna!
    Shantaram är helt magisk men det händer så mycket att jag hade svårt att tro att det var en sann historia. Å andra sidan var boken så bra att man struntar i sanningshalten :-)
    Hoppas magen lugnar sig
    KRAM!

    SvaraRadera
  9. Tack tack för kommentarer och krya-på-hälsningar, de betyder mycket!!!
    Jag har inte hunnit börja på boken än men lovar att rapportera vad jag tycker när jag har kommit en bit in i den. Läsa klart den lär dock ta sin lilla tid. 942 sidor skojar man ju liksom inte bort i en handvändning.
    Massa Kram!

    SvaraRadera