Powered By Blogger

fredag 30 december 2011

Ännu lite mer vårtjat, nu från den danska sidan

Eftersom jag redan har slagit in på banan att tjata järnet om Odd Mollys vårplagg så är det ju lika bra att fortsätta med det. Inte minst för att det är riktigt svårt att låta bli nu när även den danska webshopen Lisen har offentliggjort vad de har plockat hem. 
Och det är en hel massa, läckerheter som inte har synts i någon annan butik. I alla fall inte än. Bland annat några av mina förhandstippade storfavoriter, vilka är:

The silken tunic dress, vintage dark grey 2799 DKK

Rock-a-fellow slip top, golden porcelain 1149 DKK

Scentuality slip dress, vintage dark grey 1899 DKK

Priserna är i danska kronor som synes, vilket betyder högre belopp med våra svenska pesetas, även med hemmaplanshopping… tyvärr… för våren har redan låtit mig förstå att den kommer att nafsa rejäla hål i min plånbok, och med dessa tre därtill pratar vi istället snudd på ekonomisk undergång… 

Och som om det inte skulle vara nog så flashar Lisen även sommarens godingar, ni hittar deras samlade trupp av dessa HÄR. Men! 
Någon måtta får det vara på hur långt fram i tiden man vill förflytta sig och jag drar min gräns här. Så mina sommarfavoriter får ta plats en annan gång istället. Kram!

5 kommentarer:

  1. Sommar, nja det är lite tidigt kanske =)
    Tänkte fira nyår först i alla fall.

    SvaraRadera
  2. Jäklar vad snygg den översta var! Och fan så dyr! Traderapuckot kommer att outas i kväll! Det här var fanimej droppen.......Kram!

    SvaraRadera
  3. Vete fasen vad som hände med mig -efter att jag gjort mitt inlägg om Spring 2012 och dreglat tappade jag helt lusten :o)För mycket jag vill ha och kan inte välja så just nu vill jag ingenting alls :)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Jag kan känna igen mig i Ovanstående kommentar. när det börjar bli så mycket man vill ha att man inser att det absolut inte kommer att gå då blir det lite jobbigt nästan. först ville jag inte ha nåt, då var det lugnt.... Sen hittade jag några plagg, då kändes det underbart, man känner sig sansad och duktig, sen gick botten ur liksom....
    Kram

    SvaraRadera
  5. Helen: haha… ja kanske lika bra att fira den först, så det är gjort liksom… ;o) Kram!

    Linda: ja svinigt där lindrigt sagt! :o( Kolar in hos dig ikväll då. Kram!

    Frösötös: jag har ärligt börjat känna samma sak. Vill inte heller ha något just nu. Kram!

    Nena: klockrent skrivet! Och just nu är jag på din sida till 100% ,botten har gått ur. Känsn rätt okej så det får gärna hålla i sig ett tag. :o) Kram!

    SvaraRadera