Powered By Blogger

tisdag 27 december 2011

En perfekt mix, men nu känner jag för något annat

Här ligger jag, nerbäddad och ynklig i min förkylningsvärld, och försöker desperat pigga upp mig med en perfekt mix av festivalkänslor och underbar zigenarpunk.



Fast efter att ha konsumerat Gogol Bordello de senaste timmarna, nix inte samma låt hela tiden men ändå, så börjar jag känna starkt för något annat att vila öronen på i uppmuntringssfären. Så därför frågar jag er efter tips. På musik att känna sig gladare av, musik som nästan får en att vilja dansa lite trots att man ligger platt fall i en säng. Vad lyssnar ni på när ni känner att ni vill ha och behöver en välbehövlig energikick? Tack hej, gonatt & Kram för idag! Take care!

7 kommentarer:

  1. Sitt still till denna om du kan:
    http://www.youtube.com/watch?v=c_V8IhONTkQ

    SvaraRadera
  2. Man kan nog reagera olika på henne men jag älskar Amanda Fondell för hon gör sin egen grej av alla låtar. Och du kan ju dansa lite till Made of =)

    SvaraRadera
  3. Ministry, Jesus build my hotrod......Kram!
    http://www.youtube.com/watch?v=GXCh9OhDiCI&ob=av2e

    SvaraRadera
  4. Okej... Nog inte din cup of the men jag brukar peppa m schlager.... Charlotte Pirelli, söta norrmannen,Carola you namne it. Får väl ta fram skämskudden nu men du frågade ju :)
    Kram Victoria

    SvaraRadera
  5. Sänder en krya på dig kram från tåget mot din stad. ;) När jag behöver muntras upp kollar jag runt på Molly rea. Längtar oftast men klickar ibland. Fast igår fyndade jag galet på Ajabaja. Sjukt nöjd och tusenlappar fattigare. Men vad gör det. ;)

    Kram

    SvaraRadera
  6. Hoppas du mår bättre idag! Gamla 80-talsdängor brukar det vara svårt att stå still till :) Kram och krya på dig!

    SvaraRadera
  7. Tusen tack för era tips!!! har betat igenom lite resten tar jag sen...
    Men det finns inget som heter skämskudde här Victoria... ska faktiskt ge min hän åt dina tips också i eftermiddag för schalger är icke att förakta. Och jag menar det!
    Kram på er allihop!

    SvaraRadera