Powered By Blogger

söndag 25 december 2011

Vilken ska få stanna? Ni får gärna hjälpa mig

Om man inte får julklappar av någon annan så får man se till att skaffa sig dem för egen maskin… :o) Så det var precis vad jag gjorde. 
Men! Eftersom jag inte kunde bestämma mig för färg på min egoklapp i förväg så fixade jag så två olika kulörer landade här i veckan. Två av samma som jag sedan enligt sed och tradition inte öppnade förrän igår. Då de även blev snabbprovade.

Timeout wrap cardigan, vintage dark grey 

Timeout wrap cardigan, dark blossom

Dark grey för att den passar till det mesta och blossom för att det är en rolig färg som piggar upp i vinterhelvetet. Same same men ändå så himla different… Men tanken var att jag bara skulle behålla en av dem. 
Och det är här I-landsproblemet slår till med omåttlig kraft, för vilken ska få stanna? Vojne, vojne… Ni får väldans gärna hjälpa mig genom att tycka. Vilken är finast på mig? Eller ska jag, trots goda föresatser att inte låta alla mina sedlar fladdra iväg, behålla båda… Hilfe, hilfe please!… Tack, Kram, Kärlek & Respekt!

10 kommentarer:

  1. Usch... det var svårt! Tror nog du måste behålla båda ;) kram

    SvaraRadera
  2. BÅDA!!! Om du bara ska ha en, vintage dark grey.....Kram!

    SvaraRadera
  3. Helst båda!!!! Men om du verkligen verkligen måste välja säger jag grå för jag tyckte att du var skitsnygg i den :)
    KRAM

    SvaraRadera
  4. Tackar och bugar för era åsikter! Och meddelar att det lutar starkt åt att båda får stanna... Den grå absolut och den röda, som inte är så röd som det ser ut här egentligen, får jag nog provgå och känna in, sedan kanske den kommer ut till salu här istället... KRAM på er!

    SvaraRadera
  5. Jag äääälskade ju den röda, då :) Men röstar också för båda. De är ju trots allt n-ä-s-t-a-n två olika plagg.

    SvaraRadera
  6. Oj vad svårt. Jag spanar på båda för båda är ju så himla fina. Måste jag ändå välja så hade jag nog tagit den grå för att den passar till så mycket mer. :)

    SvaraRadera
  7. Ja jag är så ohejdad att jag tycker du ska behålla båda om du har möjlighet! Det är så fina och passar till allt (nästan). Kramar

    SvaraRadera
  8. Nu har jag tänkt till ett par varv igen, och båda får stanna... Tack för era åsikter! Kram!

    SvaraRadera
  9. Om du vill ha en åsikt till så säger jag grå. Kram-kram

    SvaraRadera