Powered By Blogger

tisdag 13 december 2011

My Kind of Tomte – en otroligt briljant idé!

Too di Boo har en julklappsutlottning hos sig, där hon vill att den som vinner något av hennes priser i sin tur ska lotta ut en klapp till någon annan. Jag tycker att det är en så otroligt briljant idé att jag bestämde mig för att haka på hennes koncept ”My kind of Tomte” redan nu på en gång. 
Genom att leka lite tomte själv och lotta ut julklappar jag också. Inte minst då jag tycker att det är så vansinnigt roligt att ha utlottningar och göra andra lite glada.


Men! Eftersom jag inte riktigt har ekonomi till att köpa något nytt och därför bara har mina egna hemmagömmor att gräva i för att ruska fram någonslags klappar så vill jag först kolla med er; är det okej att lotta ut något bättre begagnat, eller vi kan kalla det vintage för att få det att låta åtminstone lite bättre? Eller måste det vara nytt för att det ska passera som julklappar?... Till ni sagt er mening och jag har rotat i förråden så kan ni läsa och tävla hos Too di Boo HÄR. Kram för nu!

5 kommentarer:

  1. Återbruk är väl en julklapp i sig till miljön? Bra tänkt tycker iallafall jag.

    SvaraRadera
  2. Vad gör det!!? Enligt mig så är det viktigare ge från hjärtartat än plånboken. Tycker absolut du kan genomföra söta Too di loo,s ( eller vad kallar hon sig..) ide'. Roligt o spännande bara..
    Kram

    SvaraRadera
  3. Spelar ingen roll bara det kommer från hjärtat och någon annan blir glad. Kör på tycker jag.
    KRAM!!

    SvaraRadera
  4. Det går väl alldeles utmärkt! så tänkte jag göra. Kram

    SvaraRadera
  5. Tack som fan brudar! Tack vare era kommentarer så "vågade" jag kasta ut min begagnisar... :o) Kram!

    SvaraRadera