Powered By Blogger

tisdag 6 december 2011

Dagens – som undrar vad fan det är för fel på folk

Ordentligt puttad på för att kunna bli omsprungen i rulltrappan på Åhlens av en sur medelålders man, påcyklad så jag nästan trillade på trottoaren av en ännu surare medelålders dam. En dörr i huvudet på väg in i en liten butik av två tjejer runt 30 och kallad fitta av en tonårssnärta för att jag vägrade gå ut på den trafikerade gatan när jag passerade henne och hennes polare, fitta för att de inte kunde gå fyra i bredd utan jobbigt nog var tvungna att flytta på sig… 
Fast nästan det värsta av allt, en dam som otroligt vänligt bad om att få gå före i kassan på Ica eftersom hon skulle med ett tåg välsigt snart, blev nekad och snudd på utskälld av en dyngtjurig pensionär som stod precis framför. 

Allt detta under min drygt timmeslånga utefixarrunda nu precis. Och det får mig att undra vad fan det är för fel på folk? Bufflas och trängas utan att be om ursäkt, före, först, jag, jag, jag… Hört talas om allmän hyfs, respekt eller vänlighet? Nej knappast… 

Så nu stänger jag in mig i boningen en stund innan det vankas nästa utomhusbesök, det i form av vovvenad, och då ska jag göra allt jag kan för att undvika blåmärken och glåpord… Alltså undfly allt vad passerande tjurskallar heter… Till dess dricker jag te och plockar lite, så här, minus Primebootsen:



Hoppas ni har en bra dag därute. Och kom nu för helsefyr ihåg att vara rädda om såväl er själva som varandra. Kärlek & Respekt!!!... Okej?... Kram för nu!

7 kommentarer:

  1. Men vilka galningar! Ja ibland undrar man... Fin dagens hade di på dig i alla fall :) Kram

    SvaraRadera
  2. Men du, du bor ju i Skåne... Landskapet där tack och ursäkta = skällsord. Där man ställer sig mitt i utgången till tåget så ingen ska komm före in - och inte ut heller.
    Artighet är inget skåningar sysslar med, helst inte de som är 55+

    SvaraRadera
  3. Ja men visst undrar man ibland var vanligt folkvett tagit vägen?? Inte konstigt näthandeln ökar. Blir egoistiskt glad jag bor långt bort från trängsel o andra galenskaper..fast vi får vår beskärda del under sommarhalvåret förstås. Vovvenaderna slipper du väl sådant ialla fall hoppas jag.
    Ha en skön kväll!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Haha folk är helt sjuka!
    kram på dig!

    SvaraRadera
  5. Så moget folk beter sig. *suck*


    Kraaaaaaam

    PS. Jag skulle heller inte ha flyttat på mig. DS. ;-)

    SvaraRadera
  6. Fröjdefull jul? Man kan ju bli mörkrädd för mindre.
    Kram!

    SvaraRadera
  7. Men jösses vad brötiga folk är. Tur det inte gick värre med dig.
    Kram

    SvaraRadera