Powered By Blogger

fredag 30 december 2011

Om konsten att låta en tredje få flytta in

Jag skulle ha fixat det själv. Men med en ihållande idiotfeber att skylla på så fick mr Make steppa in och agera bulvan. I mitt nya förlovade land, det som stavas Flanell. Och roffa hem det sista rutiga paret de hade kvar i den lokala butiken:


Ja just precis de jag av snålhet tvekade på att ta med mig hem från Gina Tricot häromdagen. Men efter att ha klartgjort för mig själv att 99:- är detsamma som två paket cigaretter eller en flaska schysst vin, som jag, vilket som, lätt kan dra in på istället, så blev min trippel i pyjamaskit alltså ett faktum i min garderob. Och sovstassmission completed. Fast… det finns ju även ett par rutiga i rött som är ganska fina… Haha… skojade bara, trio funkar perfekt. Lagom, räcker, enough… Tror jag. Eller?... Hur många pyjamasstassar har ni? :o) Kram, Kärlek & Respekt!

6 kommentarer:

  1. I dagsläget är det väl väldigt behövligt med sängstassar när du är sjuk.
    Krya på sig!
    Kram
    (och pappa Pyr är min BTW)

    SvaraRadera
  2. Helen: ja det har du absolut rätt i. Fast tre räcker väl? :o) Planerar ju inte att vara sjuk ett par månader till... :o) Japp, jag fattade vem Pappa Pyr var direkt den här gången när han skrev namnet... ;o) Hälsa. Kram!

    SvaraRadera
  3. Hahaha - tokfia :) Nu måste jag ju kolla in GT i morgon!
    Kram å krya på dig

    SvaraRadera
  4. Jag är en pyjamasoman och har hur många som helst :) Vad det gäller vår och sommar kollektionen finns det så mycket fint att jag fått bakslag som någon skrev någonstans.. Kan inte välja! Och tur är väl det för jag ska inte ha något :)) Kram

    SvaraRadera
  5. Krya på dig skulle det vara också :) Kram

    SvaraRadera
  6. Frösötös: sorry att jag tvingar ut dig på det gär viset... ;o) Men det är värt det, jag lovar, helt lovely brallor ju... :o) Kram!

    Odd me: jag har också haft en massa mysbyxor men de flesta har gått sönder den senaste tiden... kanske ett tecken på att jag haft dem lite väl mycket hela tiden... ;o)
    Och jag har hamnat i samma bakslag jag... för mycket att välja på helt enkelt. Har redan förbokat 2 men det är prova och verkligen bli superförälskad på stört som gäller, annars får det vara. Känns ganska skönt faktiskt. Kram!

    SvaraRadera