Powered By Blogger

fredag 9 december 2011

Från sunk tillbaka till snyggosar? – Förvandlingen del 3

Eftersom jag tyckte att PrimeBootsen blev mörkare i färgen efter min första skrubb med glyceringtvålen och tänkte att det kanske handlade om att jag smetat ut smutsen istället för att få bort den så bestämde jag mig för att ge dem en skurningsomgång till. Sagt och gjort. Och panik! För nu blev de istället gröna, som i riktigt ruggigt mögelgröna… Jag försökte att inte hetsa upp mig eller ens låtsas om det utan tänkte istället att de säkerligen, eller rättare sagt förhoppningsvis, skulle återgå till sin originalkulör när de väl hade fått chansen att torka till. Och…


… det gjorde de, i princip i alla fall. Men, jag vet inte om ni ser det på den taskiga bilden, men nu ser de skitigare ut än vad de gjorde efter första tvätten… Så därför lutar det åt en tredje tvålsanering, och att den här inläggsföljetången kommer att få fortsätta lite till… Så på återseende i stöveldokumentationen… Kram för nu!

3 kommentarer:

  1. Följer din följetång/förvandling med spänning då jag oxå har ett par primeboots i samma färg som är nya och inte nedskitade ännu.... men känner jag mig själv rätt, så händer det snarare förr än senare! Hoppas du får dem att "glänsa"!

    SvaraRadera
  2. Hoppas de blir bra till slut. Har hittat kletet som tjejen på Nilson shoes rekommenderade. Bama Delicate Gel Cream. Detta ska inte göra stövlarna mörkare ( när de torkat ) Man duttar på med en liten svamp. När de torkat sprayade jag dem. Ha en härlig fredag och lycka till! Kramar!

    SvaraRadera
  3. Karma: mitt tips är att smeta in dem i någon slags impregnering innan de hinner bli så sjukt smutsiga som mina. Kolla Odd mes tips till exempel. Nu har jag inte fixat mer med mina men kommer att göra det så fortsättning följer här. :o) Kram!

    Odd me: tusen tack snälla! Då ska jag se om jag hittar det. Det är helt sjukt med skofixarpryttlar det finns… märker man när man börjar kolla. Galet. :o) Kram!

    SvaraRadera