Powered By Blogger

söndag 11 december 2011

Nu måste ni ”bara” bläddra er igenom 13 stycken

Det råkade visst bli en heldag i geocachingland idag. Vi, jag, mr Make & kompis A, åkte över till vår stads danska granne Helsingör och där blev vi kvar långt efter mörkrets inbrott. 
Vilket betyder att jag bara kan låta efter efterhandsföljamed under den allra första biten. Innan ljuset gick i deck, så att säga… Och jag gissar att ni inte sörjer så mycket för att ni slipper hundra bilder utan nu ”bara” måste bläddra er igenom 13 stycken. 
De allra flesta tagna i Helsingörs småbåtshamn, där det var stenkyliga vindar, men ändå ganska fint på något sätt, fridfullt, lite som om det tillhör en helt egen värld...  













Därefter besökte vi bland annat en flott slottsgård, forcerade järnvägsområden, härjade runt i två skogspartier och knallade en hel massa. I blindo och ganska sönderfrusna, i alla fall på sluttampen… Men det får ni försöka gissa er till, om ni vill… Själv vill jag mest bara kasta mig i sängen just nu, trött ända in till skelettet men glad efter en riktigt superbra dag. 
Hoppas ni också haft en fin dag. Tack, hej & en massa Kram för den här veckan!

4 kommentarer:

  1. Kul att få följa med. Åh, jag älskar de där hundskyltarna. Har själv en favvobild på en där det bara står Hund i snor på. Brukar lägga till: På menyn idag:.... (Usch! Jag har hemsk humor, jag vet...)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hund i snor är underbart! Helsingör är mysigt oavsett väder (nästan)
    Verkar som man får mycket nya upplevelser av cachandet =)

    SvaraRadera
  3. Hahhhaaa, i snor! Vilken tur att mina hundar sluppit Danmark! Äh, okej, lågt men kul ;-)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Skrattar gott åt de danska hundarna! Det verkar vara ett bra sätt att ta sig i väg på små utflykter det där geocath-andet! Blir det någon Paris tur? Jag är lite småsugen måste jag erkänna...

    SvaraRadera