Powered By Blogger

tisdag 13 december 2011

Dagens – som invigde, blev såld & var på event

En av anledningarna till att jag har totalsnöatin på Mollysar är för att när jag hittar något av det märket som faller mig i smaken estetiskt och som sedan fysiskt visar vara vinnare så inte bara gillar jag… utan det blir kärlek direkt. 

Vilket händer ganska ofta. Och idag, när jag invigde Jacquard long sock multi som jag adopterade av finaste Odd me för ett tag sedan var inget undantag. Jag blev helsåld på strumporna på stört. Så fantastiskt sköna och varma att ha på sig. Fattar inte varför jag inte kom på det för et par år sedan eftersom det hade besparat mina fossingar en hel massa stelfrusenhet de senaste vintrarna… 

Sen att mr Make var lite smått inne på att min stass i allmänhet och håsorna i synnerhet kanske gick lite väl mycket i Pippianda tar jag som en komplimang ;o):


Vilket även var precis vad jag fick när vi anlände till målet för dagens utflykt:


Japp, geocachevent igen. Den här gången med supertrevlig lussefika och som sagt en klädselkomplimang för min del. Och eftersom jag på senare år har lärt mig att ta till mig sådana så blev jag störtglad över att höra att jag var fint klädd och inte så grå som andra… Mollysar it is och Mollysar kommer det att fortsätta vara ett bra långt tag till… :o) 

Nu ska jag börja rota runt efter lite lämpliga saker att julklappslottaut här. För såklart hakar jag på Too di Boos koncept ”Mykind of Tomte”. Om det funkar att plåta sakerna ikväll, trots äckelmörker så kommer det inlägget ikväll, annars imorgon… Önskar er en riktigt kanonbra kväll. Take care! Peace and out för nu!

5 kommentarer:

  1. Jag gillar med din pippi-stil :-)
    Superfin stass! Du klär jättebra i mycket färg!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Det känns lite dumt att min första kommentar blir en fråga för jag läser varje dag men har aldrig skrivit till dig innan. Men jag chansar på att det är ok och frågar om du vet var man kan få tag på strumporna du hade idag? I vilken färg som helst för jag hittar inga någonstans och vill så gärna ha dom? Tack för din blogg jag läser varje dag och gillar dig verkligen. Alexa

    SvaraRadera
  3. Hej Josanne
    Jag undrar också om du vet var jag kan hitta jaqard longsock i vilken colör som finns för mina jag hade har gått sönder så jag behöver nya och de syns vara slut överallt.
    Tine

    SvaraRadera
  4. Jaha nu missade jag ett såntdär roligt datum igen... 11-12-13
    Tur ni geocachare har koll =)

    SvaraRadera
  5. Helena: Tack, vad snäll du är!!! Kram!

    Alexa & Tine: jag har gjort ett inlägg nu om att det finns en hel del kvar i min lokala butik. Såg även att Odd Mollys egna webshop har fått påfyllning av den så hoppas ni får tag på de ni helst vill ha. Kram!

    Helen: haha… de har koll, jag är bara hangaround i de kretsarna… :o) Kram!

    SvaraRadera