Powered By Blogger

lördag 17 december 2011

Konsten att hamna mitt emellan













En kväll i tre bilder. En kväll som kan sammanfattas i restaurangbesök à la vikingastuk, snyggaste glasen ever, mjöd och massa mat. Och det mitt emellan matleverentörer vs elinstallatörer, två tuffa och ytterst världsvana gäng... enligt dem själva... eftersom de bor i Stockholm och inte i Skåne... ;-) Men med stängda öron var det en riktigt najs kväll... Gonatt & Kram!

- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

  1. DU är fantastisk, jag har följt Odd Mollybloggar i en hel evighet..själv är jag för feg..tar sjutusentolvbilderåharenblogg MEN lägger inte ut dom..JAG är så glad för din fantastiska blogg där du är vad du vill visa oss alla som vill se..min varmaste eloge till dig då du verkligen vågar vara vad många andra av oss inte vågar vara offentligt. Du har en SÅ skön självdistans även om livet inte alltid är sol och jag beundrar dig för det oerhört högt. Tusentack till dig Josanne du finaste för att du gör min egen pisstrista vardag (där jag vill så mycket men aldrig kommer till skott) guldkantad. Du är den enda Mollybloggaren av rang i skrivande stund. Tusenochenmilliontack till finaste dig.// Tusenkramar Sanna

    SvaraRadera
  2. Haha ja stänga öronen kan vara en bra lösning ibland. Det gör jag ofta här i Skåne. ;)
    Jättefina glas och vikingarestaurang låter spännande.

    SvaraRadera
  3. Hahaha ja visst finns det olika sorters människor - jag brukar njuta av att lyssna till diverse olika samtal i alla möjliga sammanhang och det är hur kul som helst :) Bäst var den superviktigefinansmannen på tåget som pratade vitt och brett om guldpriser hit och mergermarket dit i sin mobil när den plötsligt ringde :D Han blev illröd och klev av nästa station - undrar om det var hans verkliga mål???
    KRAM

    SvaraRadera