Powered By Blogger

fredag 9 december 2011

Dagens – som flanellade runt och spanade i butiker


Där hade ni min dagens stass som jag spatserade runt med på stan idag. Bland annat på Åhlens. Tanken var att shoppa lite fler fleeceplädar, vilket jag gjorde:


Två lila den här gången, till köksstolarna eftersom den randiga jag slog till på i lördags var lite i minsta laget och därför istället blev adopterad till en av katternas favoritsovplatser. På elementet. Intresseklubben noterar… :o) Och så kunde jag inte hålla mig ifrån att kika, klämma och bli glad åt allt fint pynt som de har där. 




Men den här gången lyckades jag bevara min julhatarstatus helt intakt och tog därför inte med mig minsta lilla julpyntspryl till kassan… :o) Helt ärligt var det faktiskt mest för att jag vet att de brukar rea ut alla de sakerna till halva priset efter jul… För mig, och i mitt white trash-hem, funkar nämligen fint julpynt att ha framme året runt… Fler som gör så eller håller ni stenhårt på traditionen att jul är jul och sedan är det bra med de prylarna liksom?... 


Nu ska jag sluta terra er och börja fixa till kvällsmiddagen istället. Men vi ses kanske lite senare under kvällen, för när jag ändå julspanade så roade jag mig med att klura på vad jag skulle vilja ha för julklappar, om jag hade fått några… Jag har bilder så det kan hända att de dimper in under kvällen… Kram för nu!

4 kommentarer:

  1. Halloj!

    Jag älskar att frossa i julen och att ha julpyntat hemma :) Lite nertonat med adventsstakar till första advent. Sen trappar jag upp mer lite mer julfeeling typ from nu. Men strax efter nyår då åker det ner igen och så in med tulpanerna.

    Ha en skön kväll!
    kram Victoria

    SvaraRadera
  2. Ja här hänger det ju en Staffan Stalledrängbonad från 50-talet året runt =)
    För att inte tala om påskhönorna i köksfönstret...
    Är vi också white trash då tro?

    SvaraRadera
  3. Lingon: kram darling!

    Victoria: jag gillade det där med tulpanerna bäst faktiskt… ;o) Fast måste erkänna att det finns så himla mycket fint julpynt så jag fattar absolut att man vill pynta. :o) Kram!

    Helen: haha… det har jag missat… får spana nästa gång… det låter ju lite white trash… and I love it… ;o) Kram!

    SvaraRadera