Powered By Blogger

tisdag 27 december 2011

Göteborg Skåne tur & retur & sedan en tur igen

Jag har ju helt glömt bort att visa upp vad jag vann i My kind of Tomtetävlingen hos fina Odd me. Eller halsbandet hade jag ju på mig på bild i förrgår. Det här:


Så himla skitfint att man nästan dånar. Men så hade jag även turen att bli den som coolaste katten Grizzly plockade ut till bonusklappen. Som var dessa sötnosar:


Handledsvärmarna som bär med sig en lite lustig historia. Och det är här rubriken kommer in i bilden. För jag köpte dem i Göteborg, japp, exakt det här paret. Fick för mig att jag skulle sälja dem, vilket jag gjorde, till just Odd me. Ångrade mig en smula lite senare men gjort är gjort tänkte jag… Och hade alltså uppenbarligen fel… :o) För nu är de alltså tillbaka här igen. Så nu får vi se om de lyckas hålla sig kvar här i Skåne under resten av dess levnadshistoria, eller om de på något sätt lyckas fly tillbaka till staden 30 mil norröver igen… :o) Kram!

3 kommentarer:

  1. Haha så det kan gå :)) Jag som trodde du skulle skriva att du var på väg till Göteborg och såg en trevlig fikastund framför mig :) Kram

    SvaraRadera
  2. Haha de får väl åka till Stockholm nästa gång så de får se den delen av landet också ;)

    SvaraRadera
  3. Odd me: nä tyvärr inte, även om det hade varit sååå kul. Men det kommer ju en vår snart och Göteborg är ju fint (och har butiker med Mollysar ;o))så någongång ska vi väl lyckas få till en dejt... :o) Kram!

    Helen: haha... ja fast de verkar ju ha fastnat för just den här sträckan... :o) Kram!

    SvaraRadera