Powered By Blogger

lördag 31 december 2011

Kapitulationen, återblicken och bestyr med ankan

Två Alvedon och en trippel C-vitaminbrus i ett stort glas. Det var vad min cocktail i förkylningsexorcismens tecken bestod av. Jag är en ganska stor motståndare mot piller. Tar dem bara i nödfall. Som idag… och då i minimalt antal... Tillbaka en vända till sängen och ryggläge för att en halvtimme senare känna mig fit for fight. 
Eller inte bara det, jag var ruskigt rastlös, sådär så det kröp av aktivitetslusta i varenda liten kapillär i kroppen. Så jag fixade med kattlådorna, diskade och styrde upp bland post och papper. En dejt med tvättmaskinen och en liten svängom med dammsugaren stod på tur. 
Men! Då sa det återigen pang kadabom i skallen. Betonghjälmen åkte på med dunder och jävla brak. Det rasande bultandet tog fart direkt. Bums i säng, igen :o(


Och utfärd bye bye… :o( Skickade dock iväg mr Make, för det handlade om geocaching med vännerna A och R och eftersom den sysslan är hans grej så mycket mer än min så kändes det bisarrt att inte han skulle få försöka komma upp i sitt mål med 250 tagna cachar i år… Och han saknar 22. 
Jag satte 100 som en gräns att fixa innan årets slut och den har jag redan klarat. På självaste julafton. Så medan han är ute på nördzafari så ligger jag här. 

Men! Jag kan inte riktigt acceptera mitt öde så jag rantar upp lite då och då och förbereder för kvällsmenyn. Som bland annat kommer att innehålla anka. Vegetarisk sådan… Visst låter det extremt helknäppt, men det finns... Beviset:


Jag har aldrig gjort det förr men har ett recept på vanlig anka att försöka copycata. Det ska minst sagt bli spännande att se om det funkar att överföra trots att inga likdelar finns med i bilden här… :o) 
Annars försöker jag från min bäddplats styra upp en liten årskrönika för mitt år i Mollylandia 2011. Mest för att det är kul med en liten återblick och samtidigt få summera, som i att knyta ihop säcken och sedan kasta den över ryggen. För att istället vända blicken framåt. Hoppas få den klar så att den kan trilla in här lite senare idag, troligast under kvällen. 
Till dess: njut av dagen vänner och var rädda om er själva och varandra. Kram!

12 kommentarer:

  1. Men vad är den gjord av undrar jag? Låter ju lite skumt måste jag säga.
    Krya på dig och gott nytt år!

    SvaraRadera
  2. Och om det inte blir bra får ni väl kasta er på tåget hit och äta fisksoppa. =)
    Ha en bra kväll och jag ignorerar min begynnande betongmössa.

    SvaraRadera
  3. Bra att du stannade inne så du blir frisk! Hoppas det flyger väck och att nya året året blir ett friskt år! Gott Nytt År Och Massor med Kramar!

    SvaraRadera
  4. Vegetarisk anka?! Låter udda;) Krya på dig, ha en bra nyårsafton och jag ser fram emot års-sammanfattningen! KRAM!!

    SvaraRadera
  5. Ha en fin nyårsafton!

    GOTT NYTT ÅR! :D

    Kram
    Erika
    http://erikaeveryday.blogg.se/

    SvaraRadera
  6. Hoppas nu får en fin kväll trots lite sjuka..<3
    MIljoner kramar och Gott Nytt År!

    SvaraRadera
  7. Blää att var sjuk :(
    Gott nytt år!!!!!

    SvaraRadera
  8. Stackars att du är dålig! Hoppas du kryar på dig bums och att den där vegetariska ankan smakar. Tala gärna om om den gör det för det där har jag aldrig provat! Gott Nytt! Kram

    SvaraRadera
  9. Tråkigt att du är sjuk. Krya på dig och ha ett gott nytt år!
    Kram

    SvaraRadera
  10. TackTack och Kram på er tillbaka!!!

    SvaraRadera