Powered By Blogger

tisdag 27 december 2011

Dagens – med oinbjudna gäster på besök

Baciller, sjukdomsalstrande mikroorganismer, obehagliga smittoämnen eller bakterier. Vad man än väljer att kalla dem så är de så jäkla oinbjudna men ändå så mycket på besök här just nu… :o( 
Trängde sig in när jag passande nog råkade slumra till här i eftermiddags och därför vare sig märkte dem eller hann mota dem vid ytterdörren… 
Men en bild på dagens stass lyckades jag lura till mig i alla fall, trots en hals som håller på att flyga i luften av svullet extremont och huvudspränget från helvetet:


Så supergnäll är det här. Och därför ska jag inte dröja kvar med mina negativa vibbar. Alltså: önskar jag er en bra kväll och säger tack, hej och Kram för nu!

5 kommentarer:

  1. Jaha du, är det din tur nu. Jag käkade alvedon både julafton och juldagen för att kunna äta....
    Vik hädan jävla basssilusker! Kram

    SvaraRadera
  2. Linda: hatar skiten och blir som en övertjurig barnunge när jag är sjuk... Speciellt förkyld eftersom det drar med sig ont och skit både här och där... :o(Hoppas du är bättre nu i alla fall. Kram!

    SvaraRadera
  3. Usch stackare :( Ta det lite lugnt och vila - jag körde på för tidigt och är inte bra än. Krya!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Vilket mög! Hoppas du kryar på dig snabbt.

    SvaraRadera
  5. Frösötös: men din stackare... är du fortfarande inte bra, det känns ju som att du varit sjuk hur länge som helst nu ju... :o( Massa Krya-på-dig-Kramar!

    Helen: ja mög är ordet! Såg att du ringt när jag sov, har inte orkat ringa tillbaka... sorry :o( Men kanske höras imorgon istället? Kram!

    SvaraRadera