Powered By Blogger

onsdag 14 december 2011

Är du på jakt efter årets long socks eller sleevewarmers…

… så finns det en hel del färger av både och kvar i ”min” lokala butik Zebra:


Jag har dock inte minutiös koll på exakt vilka färger de har kvar (förutom de på bilden som jag tog nu i eftermiddags) så det får ni kolla om ni är intresserade. För det bästa av allt; de skickar! Bara att ringa dem på 042-141791. 

Själv utökade jag mitt förråd av sleevewarmers där förra veckan, det för att kunna leka grym matchingprinsessa tillsammans med de kulörsamma långstrumporna…


… som jag spanade på och suktade ganska rejält efter redan när de dök upp på verklighetsscenen, men först nyss reanorpade med hjälp av en kär Mollysyster. Så nu har jag alltså även ett kit i beige. 
Och kan därmed förmodligen säga att Pippistyle är lite av min nya grej… :o) 

Idag har Mollyroben fått ytterligare utökning, visar sedan när jag packat upp… 


… provat och allt det där. Önskar er en bra kväll till dess. Kärlek & Respekt!
 

3 kommentarer:

  1. Strumporna är verkligen underbara! Lätt att bli beroende.. Jag tror jag kan gissa vad som är i paketet :) Ska bli kul att se på:) Kram

    SvaraRadera
  2. Oj då! Var finns de fina på rea?
    Kram

    SvaraRadera
  3. Odd me: japp, beroende är ordet. Och de beige, som jag sett på dig också och blivit ännu mer såld på tack vare det ;o), känns det ju som att man bara måste ha när man har ljusa PrimeBoots. Vail koftan it is den jag fick idag. Visar imorgon. Kram!

    Fröken Abbe: jag knep det sista paret på AjaBaja till reapris, tyvärr ingen rea på dem vare sig i Mollybutiken som i min lokala Zebra. Men hojtar till dig om det blir rea på dem i lokala butiken. Kram!

    SvaraRadera