Powered By Blogger

torsdag 15 december 2011

Dagens – hjärnbefriad försöker sig på att packa

Syns det att jag är totalt oinspirerad av finlirigt stassmakande för tillfället? Såklart att det gör! För stentrist och menlöst är bara förnamnen på denna outfit av idag:


Och rätt så fult funkar bra som mellannamn… Min hjärna håller helt enkelt inte måttet för att få till schyssta, roliga, och lite sprakande kombos som faller inom ramen för vad som är jag. Istället: platt fall. Vilket är förbannat illa just nu! För jag håller på att försöka packa inför helgens bravader i Stockholm. Med ordentlig betoning på försöker… tanken är att få till ett par bekväma stassar som jag trivs i och som samtidigt har lite färgsprak över sig. 

Och! Jag som sällan bryr mig om vad jag ska utan istället klär mig efter humör har just nu fetaste ångesten för hur i helsefyr jag ska klä mig på finrestaurang i morgon kväll… Hilfe, hilfe, vilken panik… Bäst jag fortsätter innan jag snöar in här och får gå klädd i mysdess hela helgen… Ha en bra kväll! Take care & Kram!

4 kommentarer:

  1. Ja Nymphen är ju alltid ett säkert kort i fina sammanhang.
    Ha det så skoj i El Stockholmo och du kan väl låtsas att jag är med så kanske det känns så för mig som längtar dit attans? =)

    SvaraRadera
  2. wowooo. Din svarta dish blouse? såklart!
    Kramar!

    SvaraRadera
  3. Håller med Lingon! Svart Dish är ju du så det skriker om det! Ångrar mig fortfarande att jag inte köpte den i Göteborg förra hösten! Kram

    SvaraRadera
  4. Hej!

    Svarta disktrasan är helt perfekt, så snygg på dig.
    Själv packar jag oftast efter devisen "med Guds hjälp och en tandborste klarar man sig alltid" vilket fungerar oftast och ibland mindre bra.

    Kramar från Eva

    SvaraRadera