Powered By Blogger

onsdag 14 december 2011

Från sunk tillbaka till snyggosar? – Förvandlingen del 4

Efter en tredje närkamp med glycerintvål och tvättsvamp så blev det ingen större skönhetsförbättring eller ens skillnad för mina ljusa PrimeBoots, därav ingen ny bild. Men dock på det jag tänkte skulle få sätta slutfinishen på dem:


Billigt. Men! Inte helt bra… Jag glömde visst att läsa ordentligt på förpackningen innan jag ryckte med mig burken hem. Som tur var gjorde jag det strax före jag tänkte kleta på det, och upptäckte då att det kan göra ljust skinn mörkare. Aj då! Det vill jag ju inte ha. Så nu får det bli jakt efter nytt impregneringsjox, till de ljusa. 

Men jag har ju ett par svarta också och efter en tvålskrubb även av dem så fick de istället bli utsatta för det inköpta balsamet. Och det funkade kanonbra! De fick ett lyft med lyster men dock utan att bli sådär lackaktigt überglansiga så de skiner kilometervis bort. Me don´t like glans... jag föredrar när fötterna syns lite mindre. 
 


Nu ska jag rusa ut på stan och bland annat hämta paket, shoppa mat och kolla upp en sak så jag förhoppningsvis kan svara på en fråga här sedan… Och det helst innan det blir överfullt med julklappsjagande lunchare… See you sen! Kram!

2 kommentarer:

  1. Jag ska ge mina ljusa en omgång snart..
    Kramar och ha en fin dag, akta dig för galna julhandlare. :-D

    SvaraRadera
  2. Haha... jag lyckades sicksacka snyggt så jag undkom allt julhysteriskt... :o)
    Har du tvål till dina Primisar? Annars hojta för jag har kvar som du kan ta. Kram!

    SvaraRadera