Powered By Blogger

fredag 16 december 2011

Från sunk tillbaka till snyggosar? – Förvandlingen del 5

Nu. Äntligen! Är mina ljusa PrimeBoots återigen redo för att få börja knata runt på asfalt, plöja sig genom skogar och stampa golv under båtfärder. Mr Make fixade sluttampen med infettningsjoxet. Han hittade något gammal klet i gömmorna som åkte på dem, burken tog slut kastades och därför kan jag inte tipsa er om vad det var… :o( Men det var något liknande det jag köpte och visade tidigare. Det stod på den också att ljust skinn kunde bli mörkare men det blev det inte. I alla fall inte som jag märker. Slutresultat, även om lysrören inte skänker dem komplett rättvisa:


Men man kan ju ändå se en viss skillnad från hur de såg ut innan de fixades:


Dock får de stanna hemma denna helgen, det blir de svarta som åker på till la hufvudstad istället. Eftersom det troligast lär bli en hel del nörderier i geocachingland med buskkryp och annat så det känns liksom inte helt skoj att sabba till dem på direkten. 
Däremot blir det en hel del annat som får haka på, och nu pratar jag Mollysar. Kunde inte tänka klart och strukturerat under packprocessen igår så det blev en mischmasch av favoriter som istället. Komboskapande får bli ett senare problem.


Bland annat den svarta disktrasan ligger där i, som flera av er var inne på att jag skulle ta med mig… kul att vi tänkte lika och tack för tips! Snart bär det av, men först lite golvtorkning, disk och en välbehövlig dusch. See you! Take care. Kram! 

2 kommentarer:

  1. Kul att ni ska inta Hufudstaden men synd att jag är så ämlig - hade varit kul att bara springa ihop och säga hej även om ni har fullt schema. Du glömmer väl inte att kolla in Mathilde ;) Har inte varit där på ett bra tag men de är ju alltid välsorterade.
    Kram på dig

    SvaraRadera
  2. Djupt imponerad av dina ansträngningar med bootsen, jag har de gett upp och börjat tjuta för länge sedan..haha. Ha det fint i storstan´där brukar ju vara mysigt i juletid. Hoppas vädret är bättre än här också, för idag är det ju verkligen bedrövligt/ Klem

    SvaraRadera