Powered By Blogger

söndag 25 december 2011

Veckan med Muffin Rubin – del 7: bästa presenten

Eftersom en specifik händelse var den roligaste och bästa för Muffin Rubin denna veckan så kommer hennes inlägg den här gången att uteslutande handla om det. Om bästa presenten någonsin som hon fick av finaste Odd me och hennes snyggcoola katt Grizzly. 
Under tiden jag har försökt knäppa de flesta bilderna på henne med den sedan hon fick den i torsdagskväll så har det varit så mycket action på henne att oskarpheten tog överhand och de var totalt oanvändbara. Därav tyvärr bara dessa tråkbilder… Så ni får tänka er hur hon går loss med den rejält, och ofta…


"Hmmm vad är detta… skumt men det verkar ju som en riktigt kul sak...


… och tjohoo det var den… fast nu kom det visst en pizzakartong här… 



… fast jag är ju smart som få så jag fixar att både vakta pizzan och aga den här lilla djävulen, nästan lika ondsint som den där jätteräkan som håller på att förinta jorden och ställa till med en massa andra galenskaper och helt värdelösa saker, den som de har en massa reklam om på tv… fast undrar om inte pizzan har någon sådan elakräka på sig som jag i så fall också måste taga i upptuktelse…"


Och utöver pizzavaktande och en hel hop av dödamusensejourer så har det blivit en otrolig massa av släpande på den bästa presenten ever och skyddande av den så att den inte har fått se sig själv falla offer i någon annan fyrbentings våld.



Muffin Rubin har haft att göra i helgen med andra ord… Och jag är fortfarande dundermätt och orkar inte få fram ett vettigt ord här så tack, hej och Kram för den här veckan. Vi ses imorgon om ni har tid lust och allt det där. Var rädda om er!

6 kommentarer:

  1. Hahaha! Hon har haft fullt upp sötnosen! Jag är också proppmätt efter 2 dagars frossande.....Kram!

    SvaraRadera
  2. Linda: ja hon närmar sig Marodörklass på uppfinnigsrikedom och märkliga göranden... ;o) Kram!

    SvaraRadera
  3. Härliga bilder! Muffin verkar vara i klass med Adelle när det gäller leksaksmöss =)

    SvaraRadera
  4. Helen: PimPim var också galen i möss när hon var mindre, tyvärr har hon växt ifrån det... För det är underhållning på hög nivå att se dem. Fast det här är den enda musen som Muffin har brytt sig om sedan hon flyttade hit, och hon har ett gäng misnt sagt... :o) Kram!

    SvaraRadera
  5. Hon är helt underbar fina Muffin :) Kul att hon gillade musen, det är lite lotteri det där :) Kramar!

    SvaraRadera
  6. Odd me: ja hon är verkligen superglad för den, har koll på den och leker en massa med den. Just nu kastade hon precis ner den i diskvattnet och försöker håva upp den med tassen... :o) Så tusen tack söta du och Grizzly! Kram!

    SvaraRadera