Powered By Blogger

söndag 25 december 2011

Hoffsan uppdaterar men det syns inte – hilfe!

Nu är jag på hjälpjakt igen. Fast den här gången handlar det inte om plagg att välja mellan utom om världens förmodligen störigaste teknikstrul. 
Så här ligger det till: Mollysyster Hoffsan uppdaterar sin blogg dagligen, men sedan runt två veckor tillbaka syns det inte i listorna hos oss som har henne där. 


Jag har provat att plocka bort henne från min lista och sedan lägga till henne igen, två gånger, men det funkar inte, hon ligger kvar och skräpar långt ner i listan :o(... Och eftersom det är förbenat skittrist, både för henne och för oss läsare som missar en massa i onödan så är det nu jag kastar ut ett hjälp: är det någon som vet hur man löser det här så please hojta!!! Take care. Kram på er!

7 kommentarer:

  1. Men så knasigt. Jag la in Hoffsan i min lista, var hamnade hon? 2 veckor sen. Mitt tips är som du skriver, ta bort från listan och lägga till.
    Tyvärr inget nytt tips att komma med :(
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag har också försökt hjälpa henne, men jag har faktisk ingen aning vad det är som buggar. Hoppas någon vet.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Det där problemet hade jag för ett tag sedan oxå!!?
    Ingen aning vad det beror på?
    Titti

    SvaraRadera
  4. Jag hade också samma problem för några månader sen. Rätt var det var så började det fungera igen... Jag letade efter info överallt på nätet men kunde inte hitta några svar.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Tack fina du för att du lade upp detta!
    KRAM!!

    SvaraRadera
  6. Blogger är riktigt mög ibland. Själv kan jag inte ändra textstorlek, göra fetstil osv.
    Därav mina slätstrukna inlägg =)
    Tittar absolut in till Hoffsan och hennes mage.

    SvaraRadera
  7. Skumt det där. Och att fler av er också har råkat ut för det och att det sedan börjat funka igen. Så vi får hålla tummarna Maria att du snart blir uppdaterad igen. Kram på er allihop!

    SvaraRadera