Powered By Blogger

söndag 18 december 2011

Varför vill ni inte ha mina julklappar?

Tycker ni det är trist eller jobbigt, kanske rent av helt värdelöst att behöva rimma? Eller är det jag som lottar ut skräpgrejer?
För ni är ganska lusiga på att lämna in bidrag i min tävling My kind of Tomte... Fast är det bara så att ni har missat så klicka på bilden längst upp till höger så kommer ni dit. Och ni har på er fram till klockan 22.00 ikväll... :-) Tiden då jag beräknar att jag kommer att vara på plats hemma i Skåne igen. Nu blir det dock en dusch, lite frukost och sedan lite mer utflyktande i huvudstaden. Too be continued... Önskar er en kanonbra söndag. Kram!

- Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

  1. Det tar sig nog framåt kvällen ska du se.
    Ska du ut i snön? ;)

    SvaraRadera
  2. Kan bara prata för mig själv, rimma det kan jag inte!! Har alltid varit värdelös på det, tyvärr! Kunde jag hade plitat ner något direkt för de gråa strumporna önskar jag mig. Min oförmåga gör att jag istället avstår.
    Tycker du är så generös o anstränger dig verkligen! Håller tummar o tår andra läser ditt inlägg o rimmar på..
    Kramar till dig!

    SvaraRadera
  3. FIna du! Jag vill gärna!! Kan tänka mig alla tre!!! Tror att folk. Drar sig för att de måste skänka ngt i gengäld. Jag hänger på . Mina paket kommer ikväll. Njut av Stockholm. Kraaaaam

    SvaraRadera
  4. Jag som älskar att rimma....men jag skyller på julstressen. Nu har jag varit inne och rimmat loss iallafall!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Hej Josanne!
    Här är sämsta rimmerskan någonsin men nu har jag nödrimmat. Tycker idén och tanken bakom är suveränt. Jag ska nog försöka mig på samma sak själv.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera