Powered By Blogger

torsdag 22 december 2011

Om att inte ha lyckats parkera en enda hjärncell rätt

Joråsåatt… det är till att vara globetrotter på efterkälken mest hela tiden … ;o) Och översjukligt virrig dessutom, för jag glömde ju att hysta in bilderna från min dagsaktuella utflykt till Malmö, som tänkt var, och skickade istället ut Stockholmtrippens sista etapp… Vilken misär… ;o) 
Ja jag är sjukt trött just nu och därav förvirring och svammel. Så kan vi göra som så att ni bara får bilderna staplade på varandra nu och textutfyllnaden i morgon förmiddag? Knasigt och jobbigt? Troligast. 
Så då skiter vi i det och ni får allt i ett kit inom 12 timmar istället… Okej? Vill ni ha lite att läsa som har en stark koppling till mina Ajfånknäpp, som ni alltså inte får här och nu, så rekommenderar jag att klicka er in hos Lingondarlingen… 
Där det tillika finns bra mycket bättre bilder än vad jag kommer att ha att bjuda er på… imorgon... För nu är det bara en sak som gäller: flanellpyjamasen på och täcket långt över huvudet i väntan på John Blund... Peace out för idag! Take care!

1 kommentar:

  1. Men shit... det låter ju som att jag var svinpackad när jag skrev det här... pinsamt men men... ibland får man vara pinsam... för det bestämde jag precis...

    SvaraRadera