Powered By Blogger

onsdag 28 december 2011

Nu har även Folk släppt sina förbokningar…

… för Odd Molly Spring 2012. Och där en del av det jag saknade hos Country Dreams ligger och frestar riktigt hårt på deras hemsida, som ni kommer till om ni klickar HÄR. Och NU mina vänner blir det prövning a la megagigantum för att jag ska kunna hålla mig ifrån att klicka… Kolla bara in dessa überläckerheter:

Colbert tunic, green 1699:-

Pointers long cardigan, vintage turquoise 1699:-

Ceremony l/s tunic, blossom 2499:-

Och det är liksom bara början... Joråsåatt… ruinerad innan sommaren är här lär bara vara förnamnet… ;o) Har ni någon bara-måste-måste-ha-favorit än? Kram!

8 kommentarer:

  1. Jag har inte kollat på hemsidan än men av det jag ser i bloggarna blir det i vanlig ordning dyrare till våren än hösten. Utan att alls känna dig ser plaggen ovan verkligen ut som du. Färgsprakande!

    Kram
    Petra

    SvaraRadera
  2. Verkligen läckra färger! Den turkosa är helt underbar! Kram

    SvaraRadera
  3. Den gröna är onekligen härlig!
    Köp den ;)

    SvaraRadera
  4. Ovanigt mycket fint måste jag säga....Colbert tunic skulle jag vilja ha i alla färger!! Kram

    SvaraRadera
  5. OK, jag blundar och springer åt andra hållet NU....
    Kram

    SvaraRadera
  6. Det är helt galet vilka färger de bjuder... Ärtgrönt och turkos är riktiga önske färger som jag inte kan få nog av... Den gröna multitröjan var kärlek vid första ögonkastet på visningen men det seglar upp kombatanter om slantarna och jag gissar att det kan komma mer...

    SvaraRadera
  7. Ja, som Sofia säger känns det som att man måste ha is i magen för det dyker upp ständigt nya favoriter ju!!!
    Kram

    SvaraRadera
  8. Ja visst är det helt lovely färger som kommer... omöjligt att välja vilken vad gäller en hel del plagg tycker jag. Och det där med nya favoriter hela tiden: jag vet inte ens hur många favoriter jag har redan... vojne, vojne hur ska det här sluta... ;o) Kram på er!

    SvaraRadera