Powered By Blogger

tisdag 27 december 2011

Så var det dags för lite mer nytt på Mollyfronten igen…

… det i form av att Country Dreams nu har släppt förbokningarna för Odd Molly Classic, som säga landa i verkligheten runt den 10 januari, och Spring som levereras i tre omgångar, med start i mitten av januari. 
Jag måste erkänna att det faktiskt kliar ganska ordentligt i fingrarna efter att få lägga vantarna på ett par godingar. Bland annat dessa som tillhör toppfavoriterna:
Ceremony ss dress, lite blossom 1995:-

Heavy metal long dress, apricot 1595:-

White bikette denim jacket, chalk 1995:-

Men jag ska kämpa för att hålla mig kyligt inställd till förhandsklick och istället försöka prova först, köpa sedan… För det där med favoriter kan ju ändra sig drastiskt när plaggen går från att bara vara produktbilder till att hänga på galgar i butikerna. I alla fall för mig, där segerkandidater plötsligt kan dala till total nonchalans, medan ratade plagg går till att bli hagaliga högoddsare. 
Någon som känner igen sig där? Ha en bra dag därute, Take care & Kram för nu!

8 kommentarer:

  1. Jeansjackan ligger bra till hos mig! Heavy metal-klänningen med. Är dock rädd för att jag blir att se ut som en höggravid boaorm i den.....
    Har 3 godingar förbeställda hos Gummorna, bl.a. en illgrön fin sak:) Ha en bra dag! Kram från luskammerskan......

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Haha Linda, tittade också på samma klänning men du uttrycker det hela perfekt sedan tror ju jag att du skulle vara snygg i den.
    Men Josanne du har så rätt i det där vad som flippar och floppar och att det ändras när man ser plaggen i verkligheten. Problemet är bara när det är långt till fysiska butiker då blir det lätt att klicka hem och jag är ruskigt dålig på att skicka tillbaka. Nyårslöfte kanske?
    Kramar till dig och hela klanen från Eva

    SvaraRadera
  3. Japp här sitts det också på fingrarna så gott det går. Om jag skulle få härja som jag vill skulle 7-8 plagg landa på Hornsgatan ;)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Jag försöker hålla mig...men det är svårt för nu längtar man efter sommar, eller iallafall vår och färger och ljus.

    Kramar och ha en fin dag

    SvaraRadera
  5. Ja, man blir ju lite bränd på det där att plaggen ändrar sig från produktbilderna. Men även jag har några plagg jag är suuugen på!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Linda: haha… ja du, den där heavy metal blir nog förmodligen heavy fläskfiaparty på mig… Men eftersom jag varje morgon tror att jag ska ha lyckats sova bort ett helt gäng kilon över natten så hoppas jag att det plötsligt en dag bara händer… :o) Jeansjackan däremot… slurp! Spännande vad du har beställt hos Gummorna. Har de hemsida eller Facebook så man kan se vad de kommer att få in? Kram!

    Eva: jag har ju haft turen att ha AjaBaja på hyfsat avstånd men nu är det ju slut med det så nu vet jag inte hur det kommer att bli med det där prova först, köpa sedan… :o( Jag är som du, otroligt dålig på att skicka tillbaka, så nyårslöfte på det låter inte dumt alls. Tack för tipset där. Kram!

    Frösötös: samma här, tror också det landar på 7-8 plagg… eller 9… eller 10… ;o) Ju längre man tittar… vilket det härmed får vara slut på nu. I alla fall för idag… :o) Kram!

    Lingon: ja visst gör man. Och man kan ju lätt få för sig att det nog snart, väldigt snart blir sommar eftersom det ju inte direkt är vinter ute… hmmm… det lär knäppt men jag tror du fattar. Kram!

    Nena: ja dels det och sedan är det ju det här eviga dilemmat med storlekarna också. Att man aldrig riktigt vet vilken man ska ha i de olika plaggen…. :o( Och då vågar jag inte chansa. För det är nästan värre att ta fel och sedan är rätt storlek slut i den webshopen än att inte ha förhandsklickat alls och sedan ha svårt att hitta det man vill ha… Tycker i alla fall jag… Kram!

    SvaraRadera
  7. Vi får kanske ta en sväng till Köpendanmark och prova?

    SvaraRadera
  8. Helen: ja det känns ju så. Visst det finns Folk, Factory och Iisa i Malmö också men ingen av dem med det utbudet som AjaBaja stoltserade med... Kram!

    SvaraRadera