Powered By Blogger

lördag 24 december 2011

Inte för att sukta över saker att vilja ha

Jag har ofta en liten manipryl för mig när jag knallar runt på stan, helst när det är löst och ledigt på förbipasserandefronten så att jag kan få maximalt utlopp för det, utan andra som skymmer sikten… Jag är nämligen ganska såld på att blänga i skyltfönster. Speciellt de som stoltserar med inredning, blommor eller allra helst kläder. Inte för att sukta över saker att vilja ha, utan mest bara för att jag tycker att det är kul att se hur de har tänkt rent estetiskt. 

Och eftersom idag var en av de absolut mest människourholkade dagarna på hela året i min lilla by så passade jag på att även knäppa lite på Ajfånen när jag ändå stod där och idiotkikade. Och några av de bilderna kastar jag ut här nu:






Kanske kan de funka som inspiration för att få till nyårsstassen, kanske är de mest bara fotoutfyllnad… Kanske har jag, lite halvomedvetet lagt in dem bara för att jag/ ni/ vi ska inse att Mollysar är finare… ;o) 


Fast en stass föll jag ändå rätt rejält för bland dessa icke-Mollysar. Kan ni gissa vilken? Och om ni hade blivit tvingade att bära en av dessa kombos, vilken hade ni valt?... Ja lite poänglös frågesport var jag också tvungen att pressa in, när jag ändå höll på med meningslösheter liksom… :o) Fast jag vill höra era svar!...
Men nu: tack och hej för idag! Hoppas ni haft en superbra dag. Kärlek & Respekt!

7 kommentarer:

  1. Den översta hade jag absolut inte haft något emot!

    SvaraRadera
  2. Den översta är bara såå snygg! kram

    SvaraRadera
  3. Håller med föregående talare! Jag gillar den översta skarpt. Tippar på EWa i walla. Hoppas du haft en bra dag! Kraaam

    SvaraRadera
  4. Jag gissar på den översta, skitsnyggt!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Ja det var den översta som jag lite föll för, såklart, precis som ni :o) Gissar också på Ewa i Walla, i alla fall kjolen, som bara är sååå grym! Om man ändå vore miljonär... ;o) Kram på er!

    SvaraRadera
  6. Ewa i Walla kjolen såklart! Såååå vacker! =)

    SvaraRadera
  7. Karma: ja visst är det den... jag misstänkte det. Om jag hade varit smalare så hade den varit en klockren måste-ha. För sååååå vacker håller jag absolut med dig om! Kram!

    SvaraRadera