Powered By Blogger

lördag 10 december 2011

Ett riktigt skittråkigt besked!

AjaBaja är en av mina absoluta favoritbutiker. Här har jag köpt en hel del av mina Mollysar, här har jag och finaste kamrat Lingondarlingen genomfört de allra flesta av våra provningar med en hel hop av fjanterier på köpet och här har vi härjat runt under ett antal träffar. Jag älskar den butiken, och personalen är fantastico.


Men nu läser jag på Facebook och hos Doktor Molly att AjaBaja går i graven: 

"Kära kunder, tusen tack för sex härliga år - det har varit fantastiskt! Jag har dock valt att stänga AjaBaja i slutet av denna säsong. Vi kommer därför att köra utförsäljning december ut...och kanske lite in i januari beroende på vad vi har i lager. Så välkomna att fynda en sista gång hos oss på AjaBaja. Varma hälsningar Camilla"

Ett riktigt skittråkigt och typiskt dåligt besked! Snudd på tragiskt. För fy fan, rent ut sagt, vad jag kommer att sakna den butiken. Och deras webshop, där en hel del klick har blivit placerade genom åren… Så sjukt synd! 
Har ni någon favoritbutik som ni skulle känna så för om den försvann? Kramar!

9 kommentarer:

  1. Verkligen tråkigt! Jag tror Odd Mollys webbutik var droppen; det kändes så när vi var där den dagen OM öppnade och de inte hade fått veta nånting.
    Oavsett så blir Malmö en tråkigare stad utan Ajabaja!

    SvaraRadera
  2. verkligen synd! Idag är det inte lätt att vara småföretagare..synd...kram ..

    SvaraRadera
  3. Så jäkla trist! Tror nog att upp till 50% av mina Mollysar härstammar från Ajabajorna. Man får väl verkligen hoppas att det inte är OM:s egen shop som är med och stjälper.......
    Var ska du och Lingon härja runt nu:) Kram!

    SvaraRadera
  4. Jättesynd! Har handlat mycket där och det har alltid varit så bra sortiment och har fått väldigt bra benmötande även som internetkund. Mina favoritbutiker här i Gbg är Minzo och Milk and Honey. Kram

    SvaraRadera
  5. Men fy vad tråkigt - en av mina absoluta favoriter!

    Kram

    SvaraRadera
  6. Deras utbud har ju varit oslagbart: Det är väl där och hos Lisen (som dock blir så dyr för oss svenskar) som man kunnat hitta de flesta plagg.
    Kram

    SvaraRadera
  7. Ajabaja är nog den butiken flest av mina Mollys kommer från. Tycker att det är skittråkigt att de stänger ned.
    Kram

    SvaraRadera
  8. Ja supertrist är det! Jag har nästan gått runt och sörjt här idag hur patetiskt det kanske än må låta… Och så kan jag inte låta bli att undra lite över vad som ligger bakom. Såklart har jag inte med det att göra men jag kan, som flera andra, inte låta bli att undra lite om det har med att Odd Molly drog igång sin egen webshop att göra… I så fall är det dubbelt tragiskt, tycker jag… Massa Kram på er!

    SvaraRadera