Powered By Blogger

onsdag 7 december 2011

Kamikaze blev kanonsällskap & demonbegravning


Köpcentrum. Så överdrivet stort att man springer vilse och snudd på aldrig hittar ut därifrån igen = ångest, så många butiker att man bli sjösjuk av allt plotter och dessutom skitäckligt lysrörsljus så man får en massa spräng i huvudet, och ögonen också för den delen = panik. Kommersiellt, vidrigt och inte minst extremt mycket folk som trängs och bufflas = undvika. 
Ändå var det till just ett stort äckligt panikångestköpcentrum jag for idag. 

Därav kamikazeuppdrag. Det tillsammans med farbror P, en av mina forna kollegor från arbetsplatsen från helvetet. Dock ingick han INTE i ligan som har bytt ut sina hjärnceller mot elakhet… Han slutade dessutom där innan mig. 
I alla fall, vi sprang på varandra på stan häromdagen, bestämde oss för att träffas och fika någon dag, och när han sedan hörde av sig och undrade om jag ville följa med till the köpcentrum så tyckte jag why not. Träffa en människa jag gillar och brottas med butiksfobier samtidigt. Så jag hakade på. 

Och blev positivt överraskad. För de har byggt ut det redan överdrivet gigantiska affärskomplexet till typ det dubbla så trots en knökfull parkeringsplats utanför så var det luft och space, hyfsat okej ljus och inte en enda knuff råkade jag ut för:








Det var dessutom supergod mat och det sitter ju aldrig fel. Om det betyder att jag härmed är botad från min köpcentrumfobi vågar jag inte sia om ännu men vi hade skittrevligt och jag kan till och med tänka mig att åka dit igen. Så nojjiga tanten fick som hon ville, schysst sällskap och ett par demoner begravda… Och därmed kom kamikazeuppdraget av sig och blev istället en riktigt kanonbra dag. Så kan det gå, när man har tur, och fina vänner... :o) 

Glöm inte att kasta in en kommentar i mitt inlägg om underkjolen, länk finns längst upp till höger, senaste klockan 20.00 idag om ni vill vara med och delta i utlottningen av den…  Hoppas ni får en riktigt bra kväll. Take care! Kram för nu!

4 kommentarer:

  1. Ja just de har ju byggt ut. Jag får nog också ta mig dit vid tillfälle.
    Skönt att övervinna såna aversioner och få en fin dag istället.

    Säger jag och drar strax iväg för natt nr 3; sen blir det ledigt till måndag.
    Hoppas bilden på gosnos nådde dig. Han växer så det knakar den lille med samma namn som den du inte känner =)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Avskyr också köpcentra med undantag för Frölunda torg dagtid, nu när de byggt om. Nordstan är fruktansvärt, framförallt vid jul. Fattar inte att folk går in frivilligt där! Ibland hamnar jag där också bara för att snabbt ta mig ut därifrån! Skönt ändå att du fick en positiv upplevelse. Fobier är till för att utmanas! ( om man kan och vill ). KRAM!

    SvaraRadera
  3. Kul att träffa en gammal vän i dag! Jag är inte så förtjust i köpcentra alls, men det är bra när det regnar..:-D
    Kramar!

    SvaraRadera
  4. En knuff råkade du ju trots allt ut för idag...en i rätt riktning... /Farbror P

    SvaraRadera