Powered By Blogger

måndag 19 december 2011

En liten provning av Odd Molly Pre-spring 2012

Jag var toppladdad att prova pre-spring 2012, hade till och med förberett med en lista över alla plaggen för att kunna kryssa av ett helt gäng av dem i takt med att de blev testade. Det var innan jag landade i Stockholmsbutikerna i lördags… för gigantiska mängder av människor tog liksom lusten och musten ur mig. Men! Jag ryckte upp mig rejält på sluttampen och fick därmed dessa provade på NK:

Le fleece dress, white 1199:- 

Storlek 3. Denna hade jag verkligen sett fram emot. Men mötet i verkligheten satte stopp för de drömmarna. Framförallt på grund av två saker: dels är det alldeles för lång till mina 168 cm och dels så tycker jag att skärningen sitter för långt ner, hade föredragit att ha den mer direkt under bysten. 
Annars var det en superskön liten sak, kanonmjuk, lagom vintervarm, schysst rak i modellen och garanterat snyggare på någon med lite mer snyggfigur. 


Timeout cardigan, golden rose 1299:- 

Storlek 3. Jag ligger mitt emellan 2 och 3 så den här får väl anses som normal till en smula liten i storlek. En mjuk, skön och så kallat tidlös kofta. Fast inte för mig. Den raka modellen passar inte riktigt på min fetmagekropp och dessutom tycker jag att den är lite för enkel för min smak och stil. 


Timeout wrap cardigan, vintage dark grey 1799:- 

Storlek 3. Den här däremot, föll jag ganska pladask för så fort jag fick den på mig. Dock något stor i storlek så jag kastade mig även över: 


Timeout wrap cardigan, golden rose 1799:- 

Storlek 2. Otroligt mjuk bomullskofta som redan har blivit favorit hos en rad bloggerskor. Och jag hakar absolut på hypen. För jag älskar det asymmetriska snittet, hålmönstrena och modellen. 


Timeout tunic, vintage dark grey 1499:- 

Storlek 3. Som wrapkoftan fast i tunikaformat. Även denna något stor så det åkte på en storlek mindre även här:



Timeout tunic, golden rose 1499:- 

Storlek 2. Det finns inte så mycket mer att säga om denna än att den definitivt hamnade på min önskelista. Den mörkgrå wrapkoftan i storlek 2 har dock ockuperat förstaplatsen, och den vet jag garanterat kommer att landa i min Mollyrob inom en snar framtid… ;o) 

Och det var allt som blev provat. Den här gången. Mina ”dagboksbilder” från helgen ligger ännu ofixade i mobilen. 
Hoppas hinna kasta ut dem efter en massa irl-donande som denna dag till största del kommer att bestå av. Så vi ses igen om ni känner för det. Kärlek & Respekt!

6 kommentarer:

  1. Aha då borde en tvåa passa mig i tunikan? =)

    SvaraRadera
  2. Kul med provning! Och wrapen är ju din tycker jag.
    Kramar i massor

    SvaraRadera
  3. Tack for provningen! Tycker koftan är urfin, men osäker på modellen till mig. Sett nån plattbystad som testat?

    Kram!

    SvaraRadera
  4. Tack för finfin provning. Wrappen är ju urgrym på dig. Misstänker att den kan ligga under granen till moi på julafton då jag hintat maken att jag vill ha den :)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  5. Har ett våldsamt begär efter Timeout wrap cardigan. När jag kan bestämma vilken färg så.....Kram!

    SvaraRadera
  6. Helen: ja större än 2 ska du inte ha. Kram!

    Lingon: och därför är den på väg… gånger 2… som du redan vet… ;o) Kram!

    Oslotigern: kan tyvärr inte hjälpa dig där, hoppas du får en chans att prova den själv snart. Kram!

    Vivvi: håller tummarna att den ligger under granen till dig för den är superduperfin. Och sååå skön, nästan som Barapapaoverallen… ;o) Kram!

    Linda: du var ju grymsnygg i den du provade på Mathilde, fast dark grey är ju aldrig fel heller… och den rosa var ju inte heller dum, eller… Jag tycker också det är skitsvårt, vill bara ha fler färger ju mer jag tänker på den… Kram!

    SvaraRadera