Powered By Blogger

onsdag 7 december 2011

Nu vet jag vem underkjolen hamnar hos

Eftersom ni var flera stycken som anmälde intresse till att adoptera den svarta underkjolen, som absolut även funkar som kjol på rätt person (som inte är mig…) så fick det bli lottdragning. 
Som vanligt när det är jag som håller i den uppgiften så blir det the oldfashion way, med namnen förhandplitade på lappar och ner med dem i en skål. 

Eftersom Muffin katt fick dra vinnare förra veckan så var det inte mer än rättvist att det åliggandet idag skulle falla på en hund. Och Ajax var mer än villig när hon kom till insikt med att det fanns hundgodisbitar gömds inuti lapparna. Så här såg det ut och gick till, i speedad oskarp version, på grund av en väldigt otålig vovve:






Och därmed vet även ni vem som kommer att få adoptera den där svarta underkjolen: Anna Haglund som skrev så här: 

Jag skulle gärna använda den på nyår tillsammans med ett vinrött linne till. Min sambo friade till mig på nyår (två år sedan) och vi ska gifta oss nu i sommar. Så nyår har en speciell betydelse för oss.

Grattis till dig, framförallt för det stundande bröllopet! Om du mailar din adress till mig på oddjosanne@gmail.com så skickar jag den till dig via Posten. 
Tack till er som var med och drog en lott, tyvärr har jag inga tröstpriser att dela ut… :o( men jag hoppas ni får bättre tur i någon annan utlottning! Kram för nu!

2 kommentarer:

  1. Tack! :)
    Första gången som jag vunnit något :)
    mvh
    Anna

    SvaraRadera
  2. Grattis Anna!
    Och det syns att Ajax hund tar sin uppgift på stort allvar.

    SvaraRadera