Powered By Blogger

torsdag 8 december 2011

Vad sägs om en tjejtripp till Paris i vår?

Jag fullständigt bara älskar Paris. Staden i allmänhet och definitivt Montmartre i synnerhet. Nu var det ett helt gäng år sedan jag var där så när snyggosen Lindi Loo visade upp sina semesterbilder därifrån så fick jag bara sååå mycket begär att åka dit igen. Och samtidigt uppenbarade sig även en spontan tanke; varför inte dra ihop ett gäng riktigt najsa tjejer och åka dit över en weekend i vår. Och eftersom ni är det, riktigt najsa tjejer så kollar jag självklart med er allra först :o)


En helg i Paris med sighseeing och nya upptäckter, god mat i mängder, vin, kanske lite shopping och såklart fnitter och flams. Eller vad man nu känner för… En slags Mollyträff på lite annorlunda sätt. Eventuellt i slutet av april eller kanske ännu hellre i början på maj så det säkert är vår... Vad sägs om det, någon som tycker att det skulle vara en ypperlig tripp och känna för att haka på?... Kram!

7 kommentarer:

  1. Det låter jättetrevligt och jag har aldrig varit i Paris. Men tyvärr är det ju i den vevan jag ska ligga på stranden i Egypten och låtsas vara Cleopatra =)

    SvaraRadera
  2. Tokmaja där!! Visst vore det underbart kul, fast för mig får det nog bli en fantasi.. Önskar det vore genomförbart men tvivlar för egen del.
    Kram hjärtat!

    SvaraRadera
  3. Åhh det låter alldeles alldeles underbart... :) Paris är en dröm för mig, har aldrig varit där. Kramar!

    SvaraRadera
  4. Låter helt underbart! Ska bara samla pantflaskor ett halv år då.... (-; Kramar

    SvaraRadera
  5. Alltså, jag är med! Vilken tripp det blir, favvostaden med favvobrudar:)

    Kramar

    SvaraRadera
  6. Såg inte detta inlägg förrän ikväll men jag är jättesugen på att haka så fungerar det bara logistiskt så är jag på!!! Fantastiskt trevligt! Min svåger har fått en väldigt allvarlig cancerdiagnos och det kan i värsta fall handla om några månader innan han går bort så just nu är jag rätt inaktiv här i mollywood men jag tänker på Er och saknar Er. Jag ska försöka hålla koll på dig och Lindadarling så hoppas jag kunna ro ihop en man och barnfri helg med sköna damer i Paris :)
    Stor kram!
    Lindi Loo

    SvaraRadera