Powered By Blogger

tisdag 20 december 2011

Dagens – här snackar vi lullarsunk på högsta nivå

Jag hade tänkt att helt kallt strunta i att kasta in någon stassbild för idag. Det då vi precis som rubriken avslöjar pratar slafsigaste varianten av hemmahasarkombo:


Men så var det alltså en sådan utprånglad här i alla fall. För jag kom på att jag ju lite har lovat att jag skulle avslöja vad det var jag shoppade med mig från Gina Tricot i fredags. Och demaskeringen av vad som fanns i kassen som jag visade HÄR är alltså de rosa flanellpyjamasbrallorna med små vita hjärtan på. 
Något av det osexigaste mr Make har sett, enligt hans egna ord, men så grymt sköna att jag lätt kan ignorera det och istället rekommendera dem. Varmt! Och priset inte minst, 199:- och då ingår det ett bomullslinne till. 
Men eftersom jag ju måste upprätthålla Mollystandarden i alla lägen så har jag krängt på mig min 2003 Hoodie i dark grey istället… :o) 

Så sjukt trött jag har varit hela dan, därav klädseln... Fyra dagar på raken där jag inte har kommit i säng förrän ett par timmar efter midnatt har helt klart satt sina spår i tantens kropp… Först nu börjar jag piggna till något, så det är väl lika bra att ta tag i disk och annat sådant skoj innan jag faller i deck igen… Kram för nu!

4 kommentarer:

  1. Skönaste som finns med flanellpyjamasbyxor ju. Har ett par skotskrutiga som är sååå mysiga. Nästan lika bra som barbapappa-zipperallen :)

    Hoppas du får sova lite nu så du blir piggare.

    Ha det gott
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  2. Ibland går bekvämlighet före sexighet =)

    SvaraRadera
  3. Och sambon hälsar att det som är osexigt går att ta av =)

    SvaraRadera
  4. Vivvi: haha... ja nästan ;o) Måste leta fram min Barbapapaoverall inser jag ju nu. Slarvtanten har noll koll på vart hon lagt den... Kram!

    Helen: haha... så sant så sant, av er båda. :o) Kram!

    SvaraRadera